Til innholdet

Sandefjord 16. Mars, 2020

Oppdatering vedrørende Corona-situasjonen

 

Driften hos GSGroup går som normalt

GSGroup følger nøye med på utviklingen av COVID-19-viruset i de landene vi er representert, for å opprettholde helse og sikkerhet for våre kunder og våre medarbeidere. Nasjonale myndigheter og helseorganisasjoner har kommet med ulike tiltak og anmodninger, for å unngå videre spredning av viruset.

På bakgrunn av dette har vi satt i gang en rekke tiltak for å sikre våre forpliktelser overfor våre kunder. Vi må selvsagt organisere oss litt annerledes med blant annet hjemmekontor, men vi forventer at den ordinære driften vil gå tilnærmet lik normalt i tiden fremover.

 

Vår service og tjenester

Alarmsentralen vår er ikke påvirket og gir deg service 24/7. Du skal være trygg på at våre erfarne medarbeidere står klare til å bistå ved behov for søk og gjenfinning akkurat som tidligere.

Våre support- og kundeserviceavdelinger er også klare for å hjelpe deg. Om du opplever noe lenger responstid enn normalt håper vi på forståelse for dette. Vi jobber alt vi kan for å betjene kundene våre på en best mulig måte.

Vi fortsetter å følge situasjonen tett og vil løpende iverksette nødvendige tiltak til det beste for våre kunder og våre ansatte.


Mvh

GSGroup