Til innholdet

Åpnet sitt 15. kontor i Vestlandets hovedstad

Siden starten av 90-tallet har teknologiselskapet hatt en stødig og god vekst, og gått fra en lokal til en internasjonal aktør i markedet. Nå står også Bergen for tur. 

GSGroup AS startet det nye året 2020 med nytt kontor i splitter nye og moderne lokaler på Kalfaret i vestlandets hovedstad Bergen. Kontoret er det 15. i rekken.   

Teknologiselskapet har siden starten av 90-tallet vært i førersetet på IoT/sensorteknologi og moderne løsninger for ordrehåndtering.  På kort tid har GSGroup blitt en ledende aktør i Europa, med kontorer i ni land. 

Region vest representerer en betydelig andel av vekstmotoren i norsk næringsliv. Derfor er det helt naturlig at norskeide GSGroup lokaliserer seg nettopp her, sier Business Unit Manager Norway, Stein Olav Skarbø.  

- En lokal tilstedeværelse bringer oss nærmere våre eksisterende kunder, og gjør oss bedre rustet til å forsyne nye og stadig voksende kundegrupper med moderne IoT-løsninger som garanterer produktivitetsøkning. Energibransjen er tilbake fra «oljebremsen» med fornyet fokus på effektivisering og redusert kapitalbinding, og vi har vi tro på at «base Bergen» har attraktive løsninger å tilby også denne bransjen.

Vil trenge flere dyktige medarbeidere

Å starte opp et nytt kontor betyr naturlig nok at det er behov for flere kolleger, noe selskapet søkte etter i fjor. Skarbø sier de ønsket mange ulike mennesketyper, og at det er nettopp den sammensetningen som gjør GSGroup til den internasjonale spilleren firmaet er i dag. Den overveldende responsen tror Skarbø skyldes nettopp at GSGroup har et godt rykte både i og utover Norges grenser.

- Vi har lykkes i å tiltrekke oss dyktige, nye medarbeidere innenfor presales, salg, aftersales, kundepleie og tekniske tjenester som installasjon, opplæring og løsningsoppsett. Det er grunn til å tro at behovet for flere dyktige folk vil fortsette i takt med selskapets videre vekst, avslutter Skarbø.