Til innholdet

Bodø kommune velger GSGroup som sin digitale ledsager

GSGroup vant anbudet og skal levere flåtestyring til Bodø kommune

Med det er en to år lang prosess over, og GSGroup kan skilte med nok et samarbeid med en kommune. Salgssjef i GSGroup, Morgan Kittilsen beskriver prosessen fra start til mål som meget bra.

- Det hele startet for rundt to år siden med mitt første direkte besøk hos Bodø kommune. De har vært åpne og imøtekommende, og jeg synes prosessen hele veien har vært bra, sier salgssjefen. 

Anbudet gjelder flåtestyring av maskiner og lastebiler til vintervedlikehold, samt på maskiner som brukes om sommeren som leiebiler, kant- og gressklippere. Kittelsen tror grunnen til at flere kommuner nå får øynene opp for GSGroup er helheten i produktene.

-Vi kan være totalleverandør til flere av kommunenes avdelinger med kjørebok til blant annet hjemmetjenesten, NAV, vaktmestere og rørleggere. I tillegg er våre produkter enkle og brukervennlige, slik at alle skal kunne klare å ta dem i bruk. Våre systemer er ikke komplekse, heller motsatt. Det handler om å tenke "nice to have" versus "need to have", avslutter Kittilsen.