Til innholdet

Effera og GSGroup inngår samarbeid

Gir GSGroups kundegruppe tilgang til sikkerhetsmodul for å motvirke svart arbeid

Modulen gir blant annet oversikt over hvem som er og har vært på anlegget, for å tilfredsstille nytt lovverk. Man sjekker inn og ut via appen, og mottar mannskapslisten direkte på mobilen.

 I 2017 kom et nytt krav om at ethvert anleggsprosjekt skal ha en digital oversikt over hvem som til enhver tid er på arbeidsplassen. Kravet er utformet for å bedre sikkerhet og HMS, men også for å motvirke svart arbeid. Det nylig inngåtte samarbeidet betyr at Effera-produktet Mannskapslister kan få langt større utbredelse.

- Mange av våre kunder har bruk for mannskapslister i tillegg til de feltservice-tjenestene vi leverer. Vi er glade for å finne gode partnere som Effera, som allerede har en markedsledende løsning for dette. I første omgang vil vi forhandle Efferas løsning, sier salgssjef Bjørn André Jakobsen i GSGroup.

Ser allerede muligheter til å utvide samarbeidet

Kravet om fullstendig oversikt over hvem som er på anlegget til enhver tid, har tidligere ligget på byggherren, men er nå flyttet over på entreprenøren.

- På sikt vil vi integrere løsningen tett inn i våre produkter, og vi ser også andre områder der det er naturlig å utvide samarbeidet med Effera, sier Jakobsen.

Med 210 ansatte på 14 lokasjoner i 9 land, er GSGroup Europas ledende leverandør av avansert sensorteknologi. Siden 1992 har selskapet, med hovedkontor i Sandefjord, spesialisert seg på tjenester og systemer for datafangst og applikasjoner. GSGroup har systemer for de fleste disipliner innen bygg og anlegg, men manglet en effektiv løsning for mannskapslister. Derfor var det naturlig å ta kontakt med Effera.

- En ny avtale gjør at GSGroup vil tilby våre Mannskapslister til sine kunder. Dermed kan kundene få en effektiv oversikt over hvem som til enhver tid er på arbeidsplassen, sier forretningsutvikler Arild Nesheim i Effera.

De siste årene har GSGroup kjøpt flere selskaper i samme sektor. Blant merkevarene er Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All og MyFleet.