Til innholdet

Gjør din logo om til et kvalitetsstempel

Bruk av riktige verktøy, gjør at du får bedre tid til kunden og øker kvaliteten på dine tjenester.  

Mange bedrifter er godt i gang med digitaliseringen, mens de fleste ennå har en lang vei å gå. Noen vet hva målet er, men overraskende mange er usikre på veien til målstreken. Ryktene sier det er både for dyrt og for uoverkommelig. Slik trenger det ikke å være.  

GSGroup har vi i nærmere tre tiår jobbet med å utvikle produkter som skal forenkle arbeidsprosessene enhver bedrift må igjennom i sitt daglige virke, men som fort kan ta oppmerksomheten vekk fra det viktigste: kunden.   

Administrasjon er viktig for å samle prosessene internt i bedriften, men det viktigste er og blir kunden og kundeforholdet Dersom administrasjonsprosessene blir mange og tidkrevende, går dette direkte utover kvaliteten på arbeidet ut til kunden, og kan i verste fall ødelegge en bedrifts renomme.   

Kunden skal oppleve at avtaler, fakturaer og annen relevant informasjon er korrekt utfylt og forståelig. Samtidig forventer kunden at en håndverker kommer til avtalt tid, utfører jobben på en god måte, og at fakturaen kommer kort tid etter utført arbeid. Alt dette gir mobil ordrehåndtering bedrifter de beste forutsetninger for å gjennomføre.  Det modulbaserte systemet lar deg velge akkurat det du trenger. 

Vårt mobile ordrehåndteringssystem Handyman er delt inne i to hovedsystemer. Et for dem som jobber på kontoret og et for dem som jobber ute.  Sømløs kommunikasjon mellom de to systemene gjør at det er enkelt å holde øye med hvem som gjør hva til enhver tid.  For eksempel kan ansatte opprette tilbud ute hos kunden, og få opp prisen direkte, der mange før måtte tilbake på kontoret og skrive et tilbud. I tillegg gjør systemet at medarbeidere enkelt kan føre timer, legge inn ordre, dokumentere og fakturere ved hjelp av mobil eller nettbrett. De som jobber på kontoret får disse ferdigutfylte opplysningene rett inn på sin pc, og kan godkjenne fortløpende. 

Vil du vite mer om hva Handyman kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss på 22 00 40 00, og kom i gang du også.  

 

Relaterte nyheter