Til innholdet

GSGroup inngår samarbeid med NMCU og Tryg

I GSGroup har vi lang erfaring med sikring av eiendeler. Nå har vi inngått et samarbeid med Norsk Motorcykkel Union og forsikringsselskapet Tryg. 

Dette medfører at du som medlem av NMCU ikke bare får 10% rabatt på forsikringspremien din hos Tryg. Det betyr også at du får bortfall av egenandel ved tyveri, dersom motorsykkelen har en Spotguard innstallert.

MCer er ett av de objektene som dessverre er populært for tyver og andre uvedkommende, og i 30 år har vi både sikret, funnet igjen og brakt MCer tilbake til sin rettmessige eier. Motorsyklister har gjerne et spesielt nært forhold til sin MC, og ønsker å ta godt vare på den.

-Jeg syntes det er gledelig, men ikke overraskende at også forsikringsbransjen har fått øynene opp for Spotguard og tryggheten det gir kundene for å få tilbake eiendelene sine ved tyveri, sier Stein Olav Skarbø, i GSGroup.

Det finnes flere ulike løsninger, men til motorsyklistene anbefaler Stein Olav en av Premium-løsningene. Disse dobbelredundante kombipakkene er små og nette samtidig som de lar motorsyklister passe på sin MC på en helt ny måte; på mobilen. De gir oss også optimale muligheter for sporing og gjenfinning.

MC sesongen i Norge er kortere enn vi kunne ønsket oss, så her gjelder det å være føre var og ikke la uvedkommende ødelegge. GSGroup har gjennomfør flere tusen vellykkede søks- og gjenfinningoperasjoner i hele Europa. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker hjelp til å velge hvilken Spotguard som passer best for deg og ditt behov.

Relaterte nyheter