Til innholdet

GSGroup kjøper finske PPCT

PPCT entret markedet med løsninger for telematikksporing av gjenstander i 2006 og har siden det hatt en solid utvikling og organisk vekst.

 Med 20 ansatte lokalisert på hovedkontoret Tampere og salgskontorene i Espoo og Turuk, har selskapet blitt en ledende aktør i det finske markedet for telematikkproduktet flåtestyring, innen transport- og serviceindustrien. PPCT omsatte for 4 millioner euro i 2015. GSGroup bruker andre beregningsprinsipper og justerte inntektene til nærmere 2,5 millioner euro for 2015. Liknende tall forventes for 2016. GSGroup finansierer kjøpet med egenkapital og banklån.

- Vi har vært i dialog med eieren og grunnleggeren av PPCT, Aarre Sillanpää de siste månedene. Prosessen har vært kontruktiv og positiv. Vi har fått et godt inntrykk av ledelsen og tjenestene PPCT tilbyr. PPCT har en solid kundebase med et stort antall kunder med langsiktige perspektiver. GSGroup kjøper en proteføjle på over 600 kunder, noe som vil gi et solid løft til vår finske virksomhet. Oppkjøpet bidrar til å styrke vår ledende posisjon i Norden, sier Espen Virik Ranvik, CEO i GSGroup.

-Jeg er stolt og fornøyd med reisen jeg har vært gjennom med PPCT. Selskapet er bygget opp bit for bit, og vi har lyktes med å utvikle produkter og tjenester i tråd med våre kunders preferanser. Nå er PPCT en ledende aktør i det finske markedet. Som en del av GSGroup, med et bredere produktutvalg og tilstedeværelse i de adre nrdiske landene, er jeg overbevist om at virksomheten vil fortsette å blomstre, sier Aarre Sillanpää.