Til innholdet

GSGroup leverer veivedlikehold fra Nordkapp til Sandnes

Tolv kommuner går vinteren i møte med teknologi fra GSGroup.

 

November er kjent som den siste høstmåneden, og med det er det mange forberedelser til vinteren som nå gjøres. Noen kommuner har allerede fått kjenne kong vinters nærvær, mens i andre deler av landet er det fortsatt høststormene som regjerer. Uansett årstid og værtype er forberedelser viktig, og her kan teknologien hjelpe oss.

Det er mange gode grunner til å ha et veivedlikeholdssystem, og like mange gode grunner til å forvente mye av systemet du velger. Med mange aktører på markedet vil pris og funksjonalitet variere i stor grad, og det er du som kunde som må bestemme deg for hvilke funksjoner som passer deg og din bedrift. Uansett hva du er ute etter, er det noen ting som du bør sette høyt på lista.

Finn ut hva som er viktig for deg og din bedrift

Som med det meste man kjøper er det å stille seg noen spørsmål om formålet, alltid et godt utgangspunkt. Et system som brukes av mange, enten i en kommune eller en bedrift bør være enkelt og intuitivt. Funksjonaliteten kan kanskje være overlegen, men om du må bruke ukesvis for å starte opp systemet og ha med deg en manual til enhver tid er sjansen stor for at systemet skaper mer frustrasjon og sinne enn glede blant de ansatte.

Systemet bør også ha sømløs kommunikasjon slik at det er lett for både dem som jobber ute og inne på kontoret å ha oversikt. For eksempel ved et stort snøfall er det viktig at de kritiske rodene blir brøytet først, og at de som jobber med å koordinere dette får beskjed når jobben er gjort. En slik kontinuerlig oppdatering hjelper både personen som brøyter og den som sitter på kontoret og har den totale oversikten. Ikke minst blir jobben gjort raskt og effektivt.

Les mer om veivedlikehold

At systemet enkelt kan dokumentere og rapportere utført jobb er også viktig. At en jobb, det være seg brøyting, feiing, strøing eller kantklipping, lett kan dokumenteres og at rapportene som genereres skaper mindre og ikke mer arbeid er også en forutsetting. Det gjør også etterkontrollen lettere. Gode søkefunksjoner og tilgang på informasjon i riktige mapper, gjør at tidsforbruket går ned og effektiviteten opp.

Haster det, er enkel utkalling av mannskap essensielt. Et kraftig snøfall eller underkjølt regn kan fort utgjøre en samfunnsrisiko, dersom det skjer ulykker eller at nødetatene ikke klarer å rykke ut på nødanrop.

GSGroup har utviklet og levert flåtestyring og veivedlikeholdsløsninger i nærmere 30 år. Det gir oss en unik kunnskap om både markedet og utfordringene som ligger foran oss.

Dersom du har spørsmål om veivedlikehold, eller noen av våre andre produkter står vi alltid klare til å hjelpe deg. Ønsker du en uforpliktende presentasjon av løsningen, ta gjerne kontakt med oss på 33482800 eller send en epost til kundeservice@gsgroup.no

Relaterte nyheter