Til innholdet

Leid ut i Tyskland, stjålet i Belgia, funnet i Ungarn.

Da en av våre kunder i Tyskland kontaktet alarmsenteren og informerte om at en gravemaskin var stjålet var vi raskt på saken.  

Vår kunde i Tyskland, som er en stor aktør i utleieindustrien av anleggsmaskiner, hadde leid ut maskinen til en bransjekollega i Belgia. Det var fra dette selskapet at en person i sin tur hadde leid maskinen og deretter ikke returnert den.

GSGroups alarmsenter ser at anleggsmaskinen har forlatt Belgia og er i Sør-Ungarn, på grensen til Serbia. Det mistenkes at maskinen er gjemt inne i en bygning, og letemannskapet vårt i Budapest blir sendt ut for å undersøke. Da vi ankommer, blir det raskt fastslått at signalet kommer fra innsiden av et privat lager som er omgitt av et høyt gjerde.
Ungarsk politi blir kontaktet, og de mener at bevisene for at den stjålne maskinen er inne i lokalene er så tunge at de autoriserer et søk. Inne i lageret, blir den stjålne Takeuchi TB225 funnet, og den returneres til sin tyske eier.

 

GSGroup er Europas ledende leverandør av mobile datainnsamlingstjenester og -løsninger. Siden 1992 har vi jobbet med å spore og gjenopprette tapte gjenstander, og i dag er vi en av Europas ledende leverandører av sensorteknologi.

Hovedkontoret ligger i Sandefjord. Vi har totalt 14 kontorer på forskjellige steder i 9 land. I tillegg til Sandefjord finner du GSGroup-kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. GSGroup har også partnere over hele Europa.

 

Relaterte nyheter