Til innholdet

Magnhild Agerup-Faxvaag er GSGroups nye COO og CFO

- Ønsker å bidra til at vi blir best i klassen når det gjelder sikkerhet, bærekraft og likestilling.

GSGroup rigges for videre satsing, og henter inn siviløkonomen som tidligere har vært med og bygge opp og lede Tietoevrys satsning innen plan- og bygg.

-Vi er svært fornøyde med å ha ansatt Magnhild – og det viser igjen at GSGroup tegner seg på kartet som en attraktiv arbeidsgiver innenfor teknologiområdet, sier CEO Espen Ranvik i en kommentar til ansettelsen.

I tillegg til arbeidet med å bygge opp og lede en av Tietoevrys avdelinger, samt flere ulike lederroller i samme selskap, har Agerup-Faxvaag erfaring fra Nordea Markets og Software Innovation.

- GSGroup har vært et ledende selskap innen sensorteknologi og mobil ordrehåndtering de siste 30 årene og har store vekstambisjoner for fremtiden. Jeg ser frem til å bidra til å nå disse målene, sier Magnhild.

Tøff konkurranse i markedet

Agerup-Faxvaag sier at det er teknologibransjen som er premissgiver for utviklingen og at det er spennende og store vyer for bransjen som helhet.

- Mulighetene innenfor IoT er grenseløse og jeg tenker at for oss i GSGroup har vi stort potensial til å bidra til å nå verdens miljømål, sier Agerup-Faxvaag.

Ranvik sier de ved å ha og fått Magnhild på laget har blitt utfordret til å tenke nytt.

- Magnhild vil være et frisk pust for oss alle, og vi er stolte over å ha fått en så drivende dyktig dame inn i konsernledelsen. Det er alltid fint med nye impulser, og her vil kompetanse, driv og fokus på en bærekraftig fremtidig stå høyt, sier Ranvik.

 Sikkerhet, bærekraft og likestilling

Agerup-Faxvaag legger ikke skjul på at konkurransen er tøff, og sier tempoet på utviklingen gjør at man nødt til å være på ballen og sørge for at produktene er attraktive og konkurransedyktige.

- Generelt så må vi ha fokus på sikkerhet, bærekraft og likestilling for å kunne være aktuelle. Det stilles stadig høyere krav fra myndigheter, kunder og leverandører knyttet til dette, så her må vi følge med i timen.

Agerup-Faxvaag sier det er flere elementer som gjorde at valget falt på GSGroup.

- GSGroup har en stolt historie og har blitt en stor aktør innenfor Fleet and Asset Tracking (FAT) og Field Service Solutions. I tillegg er det et selskap med store vekstambisjoner og med en veldig god plattform for å lykkes.

Spørsmål kan stilles til CEO Espen Ranvik, 400 11 865

Om GSGroup
GSGroup er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangst- og field service-løsninger. Siden 1992 har vi jobbet med sporing og gjenfinning, og er i dag en av Europas ledende leverandør innenfor flåtestyring og digital ordrehåndtering, med mer enn 200 200.000 unike brukere. Hovedkontoret vårt ligger i Sandefjord. Totalt har vi mer enn 200 ansatte, fordelt på 15 ulike lokasjoner i 9 forskjellige land. Foruten Sandefjord, finner du GSGroup-kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Göteborg, København, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. Vår produktportefølje består av merkevarene Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All og MyFleet.