Til innholdet

Visste du at Handyman kan integreres mot de fleste økonomisystemer?

Ved å integrere mobil ordrehåndtering mot bedriftens nåværende 
økonomisystem sparer bedriften verdifull tid.
 

- Det skal være lett å integrere Handyman til ditt eksisterende økonomisystem. Dette har vi jobbet med helt fra starten, sier produktsjef Magne Roald.

Handyman er et åpent system som er designet for enkel datautveksling med andre systemer. Praktisk talt alle data og innstillinger i Handyman kan automatisk importeres og eksporteres via det standardiserte Handyman-grensesnittet.

- De aller fleste av våre kunder bruker allerede et økonomisystem eller et ERP-system, og det er derfor viktig at Handyman enkelt kan integreres mot disse systemene. Det skal være enkelt å gi kunden verdi fra starten, sier Roald.

Handymanintegrasjonen sørger for toveis-informasjon for daglig oversikt over prosjektenes time- og materialforbruk, samt kunder, prislister og annen relevant ordreinformasjon.

 

Handyman kan integreres mot blant annet disse systemene:  

Microsoft Dynamics 365 Business Central 

Tripletex 

Hult & Lillevik 

Visma Business 

Mamut 

M3 

Visma Global 

Zirius 

Lessor 

Visma Contracting 

Fortnox 

Vivaldi 

Contracting Works (I løpet av 2021) 

PowerOffice GO 

 

Visma .Net (I løpet av 2021) 

Xledger 

 

Unit 4 / Agresso 

Duett 

 

SAP 

 

 

Med en slik integrasjon opprettes ordrer som vanlig i det ledende systemet (f.eks. ERP-system). I stedet for å skrive ut ordrene til teknikerne, blir de overlevert til Handyman og videresendt til teknikerens mobile enhet. Registrerte data som teknikeren har laget på sin mobile enhet, for eksempel timeregistrering, eller materialregnskap overføres automatisk til det ledende systemet. Derfra går det videre til fakturering eller for beregning av lønn. Ordre kan også opprettes på den mobile enheten hvis interne rutiner tillater det.

Spesialintegrasjoner

Vi lager tilpassede integrasjoner til spesielle fagsystemer og løsninger som det skal leveres data til. Våre API-er kan benyttes av andre for å hente og levere data i Handyman. Hadnyman kan integrere mot andre systemer etter behov. Ta kontakt med oss på +47 22 00 40 00 eller kundeservice@gsgroup.no for en uforpliktende og hyggelig prat.