Til innholdet

Er du vår nye Business Manager?

GSGroup er en ledende europeisk leverandør av sensorteknologi og ordrehåndteringsløsninger for et næringsliv i rask utvikling. Siden starten på 90-tallet har vi hatt en sterk vekst, og er nå lokalisert med 14 kontorer i ni ulike europeiske land.

For å gjøre oss bedre rustet til å forsyne nye og stadig voksende kundegrupper med moderne IoT-løsninger som garanterer produktivitetsøkning, etablerer vi nå kontor i Vestlandets hovedstad Bergen.

Region vest representerer en betydelig andel av vekstmotoren i norsk næringsliv, og en lokal tilstedeværelse bringer oss nærmere både våre eksisterende og nye kunder.

Vi åpner dørene til våre splitter nye lokaler på Kalfaret 01.01.2020, og allerede nå inviterer vi deg til å ta kontakt hvis du tror du hører hjemme hos oss. Vi trenger naturlig nok mange dyktige, nye medarbeidere innen salg (AM), salgsledelse (KAM), presales og aftersales.
Vi skal også styrke vårt europeiske HQ i Vestfold med offensive ressurser.

Vi tenker oss at du er selvgående, selvmotiverende og trygg på egen måloppnåelse basert på gode erfaringer i lignende roller. Du vet du skaper solide resultater og det gir deg selvtillit. Du føler deg hjemme i olje & gass- / service-industrien og hos de store lokomotivene knyttet til norsk offshore.

Du er strukturert og bruker ditt CRM-verktøy for alt det er verdt. Du trives i et hektisk miljø og håndterer mange baller i luften. Du foretrekker å møte folk ansikt til ansikt, men innleder gjerne prosessen via telefon, skype og epost. Du fungerer i team, er proaktiv og deler av erfaringer. Du vet at Aktiviteter = Resultater.

Fordi vi leverer sikkerhetsløsninger til bransjer som krever stor integritet, er plettfri vandel helt nødvendig. Dokumenterte resultater og en tillitsvekkende arbeidsmetodikk er viktigere enn en PhD. Du blir en del av et nettverk av dyktige og erfarne kolleger.

Med dette i verktøykassa vil du lykkes i rollen. Du får brukt alt du allerede vet om norsk olje & gass og særlig service-industrien.

GSGroup er en dominerende aktør i Norge og har vært det i en årrekke. Det vet våre kunder og det vil du nyte godt av når du bringer et verdiforslag om helt nødvendig Applied Sensor Technology (IoT) til den bransjen du kjenner så godt.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Ikke vent. Vi åpner kontoret ved årsskiftet, og vurderer søknader fortløpende.

Spørsmål om stillingene kan rettes til vår Business Unit Manager Norway, Stein Olav Skarbø.