Til innholdet

Er du vår nye Installasjonstekniker?

GSGroup er en ledende europeisk leverandør av sensorteknologi og ordrehåndteringsløsninger for et næringsliv i rask utvikling. Siden starten på 90-tallet har vi hatt sterk vekst, vi er nå i ni europeiske land på 14 lokasjoner.

For å gjøre oss bedre rustet til å forsyne nye og stadig voksende kundegrupper med moderne IoT-løsninger som garanterer produktivitetsøkning, etablerer vi vår 15. lokasjon i Vestlandets hovedstad Bergen.

Region vest representerer en betydelig andel av vekstmotoren i norsk næringsliv, og en lokal tilstedeværelse bringer oss nærmere både våre eksisterende og nye kunder.

Vi åpner dørene til våre splitter nye lokaler på Kalfaret 01.01.2020, og allerede nå inviterer vi deg til å ta kontakt hvis du tror du hører hjemme hos oss. Vi trenger naturlig nok mange dyktige, nye medarbeidere innen tekniske tjenester som installasjon, opplæring og løsningsoppsett.
Vi skal også styrke vårt europeiske HQ i Vestfold.

Vi tenker oss at du er nysgjerrig, utadvendt og opptatt av at din kunde skal være en tilfreds kunde. Du er interessert i elektronikk, og følger ivrig med i utviklingen av IoT og den type fagområder. Du jobber strukturert, liker å holde god orden og selv i hektiske perioder, vil du levere arbeid av god kvalitet.

Fordi vi leverer sikkerhetsløsninger til bransjer som krever stor integritet, er plettfri vandel helt nødvendig. Noen års erfaring med elektronisk utstyr, gjerne installasjon eller lignende, er viktigere enn en PhD. Uansett kan du regne med grundig opplæring av dyktige og erfarne kolleger. Førerkort klasse B.

Med dette i verktøykassa vil du lykkes i denne rollen. I praksis vil bruke mye tid ute hos kundene, der du jobber med installasjon, inspeksjon og systemoptimalisering. Du får se Norge, og får lære spennende deler av næringslivet å kjenne. GSGroup er en dominerende aktør i Norge og har vært det i en årrekke. Det vet våre kunder og du vil nyte godt av det. Du bringer dem tross alt helt nødvendig Applied Sensor Technology.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Ikke vent. Vi åpner kontoret ved årsskiftet, og vurderer søknader fortløpende.

Spørsmål om stillingene kan rettes til vår Business Unit Manager Norway, Stein Olav Skarbø.