Til innholdet

Prosjektleder

Synes du det er spennende å være i frontlinjen når det kommer til utvikling av nye produkter? Liker du å være hand-on i utføring og gjennomføring. Da bør du lese videre. Vi søker nå etter en prosjektleder til vår konsulentavdeling i GSGroup.

Som prosjektleder skal du kunne lede små og mellomstore prosjekter, men om du har mye erfaring vil du også få ansvar for store prosjekter. Du vil jobbe med bl.a. rådgivning, tilrettelegging, dokumentasjon, konfigurasjon, test og opplæring. Du må ha kompetanse og erfaring fra IT systemløsninger, samt ha en god prosessforståelse. Du vil samarbeide med produktutvikling, salg og support. Du vil også inngå i vårt prosjektledermiljø hvor du vil få mulighet til å påvirke vårt rammeverk for gjennomføring av prosjekter. Du bør ha dokumentert prosjektlederkompetanse med Prince2 sertifisering eller tilsvarende.

GSGroup er et selskap med store ambisjoner hvor du vil få gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe i et internasjonalt miljø med dedikerte og hyggelige kolleger, og vi lover deg interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Mye av vårt arbeid for kundene gjøres fra kontoret vårt på Lysaker, men ettersom vi leverer kundeprosjekter på tvers av konsernets landegrenser må du regne med å reise en del. Dette inkluderer reiser til utlandet, både til møter og gjennomføring av opplæring ute hos kunder.

Vi søker deg som:

  • Har et stort engasjement, stå på vilje og høy gjennomføringsevne
  • Har over snittet gode kommunikasjons- og relasjons-egenskaper
  • Jobber like godt på norsk som på engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Er strukturert i din arbeidsform
  • Har høyere utdannelse, eller tilstrekkelig relevant erfaring
  • Har flere års erfaring med relevant prosjektarbeid


Vi kan tilby deg en arbeidsplass i et internasjonalt selskap, med markedsledende produkter og konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du stor påvirkningsmulighet på utvikling av løsningene. Vi er virkelig stolte av våre 200 dyktige kollegaer, og har et sterkt faglig og sosialt miljø.


Om arbeidsgiveren

GSGroup er teknologiselskapet som siden starten av 90-tallet har vært i front med utvikling av IoT og sensorteknologi. Vi er selskapet som har ledet vei for utvikling av moderne løsninger innenfor digital ordrehåndtering. I løpet av denne tiden har GSGroup jobbet seg opp til å bli en ledende aktør i Europa, med kontorer i ni land og kunder over hele verden. GSGroup bidrar til å digitalisere våre kunders virksomheter. Vi leverer i dag blant annet smarte sporings- og gjenfinningsprodukter, avanserte sensorløsninger, flåtestyring, kjørebok og mobile ordrehåndteringssystemer.

Dette digitale økosystemet fanger store mengder data, som skal sorteres, presenteres og gjøres tilgjengelig for våre kunder. Utstyrt med pålitelige og relevante data, setter vi våre kunder i stand til å ta bedre beslutninger som bidrar til økt produktivitet, bedret lønnsomhet og bærekraftige løsninger. Innovasjon er en kjerneverdi i GSGroup.

Vi jobber kontinuerlig med å skape morgendagens løsninger for våre kunder. Vi investerer i utvikling, lytter til brukerne og kombinerer innsikt med kompetanse og kunnskap. På den måten er vi med på å gjøre verden til et litt bedre sted - fordi vi bryr oss.

GSGroup hadde i 2020 en omsetning på NOK 233 og vi er nå ca 200 ansatte. Vår produktportefølje består av merkevarene Handyman, Smartday, Lommy, Spotguard, Paikannin, Flextrack og MyFleet.

 

Søk på stllingen her