Til innholdet

Salgssjef Sensor Norway

Vi utvikler vår organisasjon og skal nå bekle en utfordrende og sentral stilling i selskapet. Rollen som Salgssjef Sensor Norway innebærer blant annet å gjøre de taktiske, strategiske og operative valgene som trengs for at vi skal fortsette vår suksessrike vekstreise.

Per i dag har forretningsenheten 10 medarbeidere innenfor salg/support og kundeservice som du vil ha personal- og resultat ansvar for.

Denne enheten er et meget viktig forretningsområde i vårt konsern og en sentral del i våre vekstplaner, og du må kunne jobbe både strategisk og operasjonelt for at vi skal lykkes med dette.

Stillingen som Salgssjef Sensor Norway vil være lokalisert på vårt hovedkontor i Sandefjord og rapporter til Division Director Sensor Solutions.

Du vil få ansvaret for:

 • Videreutvikle og lede salgsenheten til å bli en slagkraftig enhet som jakter nysalg, mersalg og har søkelys på å levere den beste kundeopplevelse.
 • Bygge langsiktige og gode relasjoner til eksisterende og nye kunder slik at de får en konstant verdi gjennom kundeforholdet.
 • Undersøke og analysere data fra kunder for å skape solide prognoser, og gi innspill til produktutvikling.
 • Sikre best mulig utnyttelse av avdelingens økonomiske, tekniske og menneskelige ressurser.
 • Videreutvikle en prestasjonskultur, og legge til rette for kontinuerlig forbedringsarbeid.


Vi tenker oss at du er:

 • Selvgående og engasjert i ditt daglige virke. Du bygger gode relasjoner og er lydhør i jakten på felles suksess. Initiativrik og løsningsorientert med solid gjennomføringsevne. Du må klare å holde å holde hodet kaldt, selv når det koker, og balansere det overordnede strategiske med operativ gjennomføring.
 • For å lykkes i stillingen er det avgjørende at du har gode relasjonsbyggende egenskaper. Det er fordel om du har kunnskap til IOT/sensor løsninger, alternativt annen type løsningssalg. Du må uansett ha både erfaring med, og like operativt salgsarbeid. Du vil ha det faglige og overordnede ansvaret for at organisasjonen alltid leverer best mulige resultater.
 • Du må ha både god kommersiell teft og forståelse, stor drive og analytiske evner.
 • En god kommunikatør. Vi er et internasjonalt konsern og det er viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter i både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
 • Du kan vise til gode resultater både innen operativt salg og innen ledelse, og du har minimum 5-10 års relevant erfaring innen begge deler.
 • Vi kan tilby deg en arbeidsplass i et internasjonalt selskap, med markedsledende produkter og konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du stor påvirkningsmulighet på utvikling av løsningene. Vi er virkelig stolte av våre 200 dyktige kollegaer, og har et sterkt faglig og sosialt miljø.

Om arbeidsgiveren

GSGroup er teknologiselskapet som siden starten av 90-tallet har vært i front med utvikling av IoT og sensorteknologi. Vi er selskapet som har ledet vei for utvikling av moderne løsninger innenfor digital ordrehåndtering. I løpet av denne tiden har GSGroup jobbet seg opp til å bli en ledende aktør i Europa, med kontorer i ni land og kunder over hele verden. GSGroup bidrar til å digitalisere våre kunders virksomheter. Vi leverer i dag blant annet smarte sporings- og gjenfinningsprodukter, avanserte sensorløsninger, flåtestyring, kjørebok og mobile ordrehåndteringssystemer.

Dette digitale økosystemet fanger store mengder data, som skal sorteres, presenteres og gjøres tilgjengelig for våre kunder. Utstyrt med pålitelige og relevante data, setter vi våre kunder i stand til å ta bedre beslutninger som bidrar til økt produktivitet, bedret lønnsomhet og bærekraftige løsninger. Innovasjon er en kjerneverdi i GSGroup.

Vi jobber kontinuerlig med å skape morgendagens løsninger for våre kunder. Vi investerer i utvikling, lytter til brukerne og kombinerer innsikt med kompetanse og kunnskap. På den måten er vi med på å gjøre verden til et litt bedre sted - fordi vi bryr oss.

GSGroup hadde i 2020 en omsetning på MNOK 233 og vi er nå ca 200 ansatte. Vår produktportefølje består av merkevarene Handyman, Smartday, Lommy, Spotguard, Paikannin, Flextrack og MyFleet.

 

Søk på stillingen her