Til innholdet

Senior konsulent/utvikler

GSGroup er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Vi hjelper våre kunder med å bli mer effektive gjennom å levere digitaliseringsprosjekter basert på våre løsninger, og har konsulenter i Norge, Sverige og Tyskland.

GSGroup er et selskap med store ambisjoner hvor du vil få gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe i et internasjonalt miljø med dedikerte og hyggelige kolleger, og vi lover deg interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Mye av vårt arbeid for kundene gjøres fra kontoret vårt på Lysaker, men ettersom vi leverer kundeprosjekter på tvers av konsernets landegrenser må en del reising påregnes. Dette inkluderer reiser til utlandet, typisk til møter og gjennomføring av opplæring ute hos kunder.

 

Vi søker deg som:

·        Har et stort engasjement, stå på vilje og høy gjennomføringevne

·        Har over snittet gode kommunikasjons- og relasjons-egenskaper

·        Jobber både på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

·        Er strukturert i din arbeidsform

·        Har høyere utdannelse, eller tilstrekkelig relevant erfaring

·        Har 3 til 15 års erfaring med relevant prosjektarbeid

 

Som utvikler vil du jobbe med installasjon, utvikling, integrasjon, konfigurasjon og test basert på selskapets produkter. Du vil samarbeide med produktutvikling og med eksterne integrasjonspartnere. Du vil også samarbeide med salg og support, samt du vil inngå i vårt utviklermiljø, hvor du vil få mulighet til å påvirke vårt rammeverk for gjennomføring av prosjekter. Som utvikler må du ha en høyere teknisk utdannelse og relevante sertifiseringer, eller tilstrekkelig relevant erfaring. Du må ha nødvendig kompetanse for å løse integrasjonsbehov basert på REST API, SOAP og XML, samt du må ha erfaring med .NET og SQL.

Her kan du gå direkte til annonsen på finn.no