Til innholdet

Utvikler til vår konsulentavdeling

Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter, og søker nå etter en dyktig og selvstendig utvikler til å bistå i arbeidet med å utvikle våre løsninger videre.

GSGroup er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Vi hjelper våre kunder med å bli mer effektive gjennom å levere digitaliseringsprosjekter basert på våre løsninger, og har konsulenter i Norge, Sverige og Tyskland.

Som utvikler vil du jobbe med installasjon, utvikling, integrasjon, konfigurasjon og testing basert på selskapets produkter. Du vil samarbeide med produktutvikling og med eksterne integrasjonspartnere. Du vil også samarbeide med salg og support, samt inngå i vårt utviklermiljø, hvor du vil få mulighet til å påvirke vårt rammeverk for gjennomføring av prosjekter.

Du har en høyere teknisk utdannelse og relevante sertifiseringer, eller tilstrekkelig relevant erfaring. Du må også ha nødvendig kompetanse for å løse integrasjonsbehov basert på REST API, SOAP og XML, samt du må ha erfaring med .NET og SQL.

 

Vi søker deg som:

  • Har et stort engasjement, stå-på-vilje og høy gjennomføringevne
  • Har over snittet gode kommunikasjons- og relasjonsegenskaper
  • Jobber både på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Er strukturert i din arbeidsform
  • Har høyere utdannelse, eller tilstrekkelig relevant erfaring
  • Har 3 til 15 års erfaring med relevant prosjektarbeid


GSGroup er et selskap med store ambisjoner hvor du vil få gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe i et internasjonalt miljø med dedikerte og hyggelige kolleger, og vi lover deg interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Mye av vårt arbeid for kundene gjøres fra kontoret vårt på Lysaker, men ettersom vi leverer kundeprosjekter på tvers av konsernets landegrenser må en del reising påregnes. Dette inkluderer reiser til utlandet, typisk til møter og gjennomføring av opplæring ute hos kunder.

Vi kan tilby deg en arbeidsplass i et internasjonalt selskap, med markedsledende produkter og konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du stor påvirkningsmulighet på utvikling av løsningene. Vi er virkelig stolte av våre 200 dyktige kollegaer, og har et sterkt faglig og sosialt miljø.