Til innholdet

våre samarbeidspartnere

ERP-partnere

Prodata AS har sitt knutepunkt i Kirkenes. Vi har lang erfaring innenfor IT-bransjen.

Prodata ble stiftet i 1992, men erfaringen strekker seg tilbake til 1985 under tidligere firma, EDB-Kompetanse. 

I årenes løp har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør til bedriftsmarkedet. Vi leverer i dag kontor- og konferanseløsninger, det meste av skilt- og foliering, profilklær, design- og fotografering, digital signage og websider. I tillegg til dette leverer vi det meste av hardware i form av datamaskiner/rekvisita, kontormaskiner (herunder skrivere m.m)og skytjenester, som er et av våre store satsningsområder.

Høsten 2017 åpnet vi nettbutikk for bedriftsmarkedet. Vi kan stolt tilby et sortiment på over 10 000 varer innen kontorrekvisita.

Les mer om Prodata her: https://www.prodata.as/  

I flere tiår har Cordel Norge bidratt til kostnadsreduksjon, effektivisering og gjort små og mellomstore bedrifter konkurransedyktige. Dette har gitt oss en høy kundelojalitet og mange suksesshistorier.

Systemet Cordel er en kjerne til suksess for alle i entreprenørrettet virksomhet, håndverk og faghandel. Vi har gjort det enkelt med kun ett fleksibelt IT-system som er kjernen til å effektivisere ditt arbeidet på salg og administrative oppgaver.

Cordel brukes i dag av ca 10.000 brukere fra hele landet.

https://www.cordel.no/

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter, som er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Løsningen passer for alt fra enmannsbedrifter til større foretak.

 • Fra tilbudskalkulasjon til utfakturering
 • Lønn og regnskap
 • Integrert med håndholdte løsninger

Les mer om Visma her: https://www.visma.no/okonomisystem/visma-contracting/ 

Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt

Full oversikt med intuitivt system

Spar tid med smart automatikk og app

Gratis support på chat, epost og telefon

https://www.tripletex.no/

Simplifying business

Vi jobber hardt for å skape verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift  – vi kaller det Simplifying business! Vi samarbeider med kundene om å automatisere og effektivisere forretningsprosesser. Vi har både systemer og erfaring som skaper verdi, både for toppleder, på produksjonsgulvet og i kontorlandskapet.

Simplifying business - Simplifying life.

https://www.amestosolutions.no/

Velkommen til Pilaro – din forretningspartner når du vil  redusere kostnadene og øke lønnsomheten.

Effektiviser deg til suksess med Pilaro

https://www.pilaro.no/nb/

Din totale samarbeidspartner innen regnskap, logistikk, CRM og lønn.

https://www.okonomibistand.no/

Våre tjenester = din løsning

Hos HC DAHL tar alle 100 % ansvar: Kunnskap, profesjonalitet og lojalitet er det vi gir våre kunder. Oppfølging og god support er deler av den helhetlige tjenesten vi tilbyr.

 • Konsulentbistand
  Våre konsulenter har lang erfaring med våre ERP-løsninger, og bistår med installasjoner, oppsett og opplæring innen alle våre produkter;
 • Brukerstøtte
  En av de tjenestene våre kunder verdsetter mest, er telefonbistandsavtale på alle produkter. Du er garantert rask respons og god service. I tillegg får du rabatt på våre kurs. Med vår supportavtale får du trygghet i hverdagen;
 • Kurs
  Vi tilbyr kompetanseheving i form av bedriftsinterne- og felles kurs på alle våre produkter, og arrangerer også bransjeforum. I tillegg formidler vi påmeldinger til våre leverandørers kurstilbud. Zirius Kompetanse er kurstilbyder av Zirius. Du kan velge e-læringskurs og klasseromskurs

https://www.hcdahl.no/

Zpartner er en kjede med kontorer fra nord til sør som har sterkt fokus på og kunnskap om forretningssystemer. Gruppen er landsdekkende, og porteføljen består av Norges ledende produkter innen økonomi, lønn, kundeoppfølging m.m.

http://www.zpartner.no/

øvrige samarbeidspartnere

Uniconta - Smart økonomi og administrasjon:

Smartday er fullintegrert med Uniconta for smart håndtering og automatisering av dine økonomi- og administrative oppgaver.

Uniconta er en moderne skyløsning som håndterer regnskap og økonomi, kundereskontro og fakturering, leverandørreskontro med innkjøp og betalingsoppfølging, lager/logistikk og prosjektøkonomi for enkel økonomisk oversikt over dine prosjekter. Systemet gir muligheter for små og mellomstore virksomheter til å gjøre den administrative hverdagen enklere ved å jobbe smartere og mer effektivt. Fjerner manuelle prosesser og papir.

Uniconta hjelper deg med å automatisere og digitalisere din virksomhet på trygg, sikker og ikke minst kostnadseffektiv måte. Systemet passer godt for service og handelsbedrifter og kan enkelt tilpasses de fleste bransjer.

 

I 2018 rullet Telenor ut tjenesten Smart Arbeidsdag. Den sentrale brikken i denne satsningen, er teknologiverktøyet Smartday, som er utviklet og levert av GSGroup.

Tjenesten skal gjøre det lettere for bedrifter å få en mer effektiv  arbeidshverdag.

Les mer om Smart arbeidsdag her.

 

 

.

Effera er en ledende leverandør av løsninger for den digitale tidsalder.

Effera består av høyt kvalifiserte systemutviklere, designere, rådgivere og ingeniører. 

Efferas kjernekompetanse er innen Internet of Things (IoT), systemutvikling, webdesign og UX-design.

Effera har forretningsutviklere, analytikere og prosjektledere som bistår i utvikling, gjennomføring og implementering av nye løsninger. Vi setter sammen brede team som evner å tenke utradisjonelt, og som leverer innovative løsninger som skaper konkurransekraft for våre kunder.

Kompetansen vår

Vi er et team med engasjerte medarbeidere som har en variert og sammensatt kompetanse, de fleste med en teknologisk bakgrunn på master eller bachelor nivå og har i gjennomsnitt mer enn 11 års arbeidserfaring.

Les mer om Effera her:  https://www.effera.no/

Les mer om samarbeidet mellom Effera og GSGroup her: https://www.effera.no/nyheter/effera-og-gsgroup-inngar-samarbeid/