Til innholdet

Nedlastinger

Her kan du laste ned Handyman Mobile for Android, Apple iOS og Windows. 

alt

Android

For å kunne benytte nyeste versjon av Handyman Mobile for Android, krever vi at du har versjon 7.5 eller nyere på kontoret.
For dere som ikke har oppgradert Handyman Office til 7.5, har vi versjon 7.1.27 som påkrevet versjon.

Ta kontakt med vår support hvis du trenger denne versjonen.

Automatisk oppdatering

Handyman Mobile for Android er tilgjengelig på Google Play. Alle som installerer fra Google Play får automatisk oppdatert sine telefoner når vi publiserer nye versjoner. 


Last ned her

Manuell oppdatering

Manuell oppdatering gir mulighet til selv å velge når man ønsker å oppgradere. Ved publisering av nye versjoner så vil vi alltid ha en periode hvor den nye versjonen er tilgjenglig for manuell nedlasting før den kommer på automatisk oppdatering.

Last ned her

Har dere en versjon som er eldre enn 7.5.114 så må dere avinstallere versjonen dere har installert og benytte versjonen på denne siden for å kunne oppdatere etter eget ønske.

Apple iOS

For å kunne benytte nyeste versjon av Handyman Mobile for iOS, krever vi at du har versjon 7.9.4 eller nyere på kontoret. Ta kontakt med vår support hvis du trenger denne versjonen.

App Store

Handyman Mobile for iOS er tilgjengelig på Apple’s App Store. Etter installasjon fra App Store får man automatisk oppdatert sine enheter når vi publiserer nye versjoner. Klikk på bildet under for å installere Handyman fra App Store.

Last ned her

Den første utgaven vil ikke ha alle funksjoner tilgjengelig, men den kan benyttes til de aller fleste oppgaver på en ordre i daglig bruk.
Se her for en oversikt over hva som er med, og når det kommer mer. 

Windows