Til innholdet
alt

Den nye Handyman Mobile

For telefoner, nettbrett og PC-er med iOS, Android og Windows 10

Vi har nå de fleste funksjonene på plass i vår nye Handyman app. Den inneholder det meste av det den gamle appen har, men også flere nyheter og forbedringer. I videoen under kan du se hva som er viktige endringer i appen. Nesten alle funksjoner slik du er vant til fra tidligere, mens noen viktige ting er endret. Dette vil du få en oversikt over her:

Versjon 2.2 er ute hos våre kunder, og vi oppdaterer appen ca. en gang i måneden med nye funksjoner og forbedringer.

I månedene fremover vil vi levere følgende funksjoner:

Versjon Funksjon
2.3
  • Forberdret dato/klokkeslett velger
  • Teknisk oppdatering
  • Hastighetsforbedringer
2.4
  • Hastighetsforbedringer
  • Raskere utfylling av sjekklister
  • Flytting av registreringer mellom ordre
2.5
  • Ikke bestemt enda

Du finner appen her

Hvis du bruker den gamle Android-appen, kan du lese mer her om hvordan du går over til den nye versjonen.

Norwegian badge Hvis du bruker den gamle Windows-appen, kan du lese mere her om hvordan du går over til den nye versjonen.