Sjekkliste for smittevern

I samarbeid med NELFO har GSGroup utarbeidet en sjekklistemal for risikovurdering av mulig smittefare.

Hensikten med prosedyren er at bedriften og de ansatte ved smitterisiko ivaretar anbefalninger fra myndighetene, interne regler og eventuelle driftsforstyrrelser. Det er viktig å tenke igjennom risikoen, og planlegge tiltak, hvis ansatte kan komme i kontakt med smittede på arbeidsplassen, eller selv utgjøre en smittefare ved eksempelvis jobbreiser i risikoutsatte områder.

Hvordan får jeg tilgang til denne malen?

Klikk på linken "NELFO sjekklistemal for smittevern" under for å laste ned en pakket fil (zip) som inneholder malen. I tillegg til sjekklistemalen ("NELFO_Sjekkliste_Smittevern.xml") inneholder den også installasjonsveiledningen i pdf format.
Sjekklistemalen vil være inkludert i versjon 9.3.1 av Handyman Office.

NELFO sjekklistemal for smittevern

Andre filer

Eksempel på risikovurdering av smittefare

NELFO - beskrivelse av prosedyren for situasjoner knyttet til smitterisiko

Installasjonsveiledning for sjekklistemal

Alle sjekklistemaler ligger i en mappe under Handyman installasjonen på din lokale PC eller server.
NB! Det er nok at en bruker har malen i sin installasjon slik at sjekkliste kan bli lagt til i systemet.

1. Pakk ut filene fra zip-filen du lastet ned fra linken over
  2. Kopiér sjekklistemalen "NELFO_Sjekkliste_Smittevern.xml" til riktig mappe:
    • <Handyman plassering>\Handyman\DLL\Templates\0414
      • Handyman plassering kan f.eks være "C:\GSGroup" for lokal installasjon
      • 0414 er mappen der Norske maler ligger. Firmaspråket i Handyman avgjør hvilken mappe som benyttes for sjekklistemaler
  3. Åpne Handyman Office
  4. Navigér til Konfigurasjon > Sjekklister
  5. Velg "Ny (fra mal)" i menyen
  6. Søk etter malen: skriv "smitte" i søkefeltet og velg søk
  7. Velg malen "Risikovurdering av mulig smittefare"
  8. Trykk OK

PS! Husk å gjøre denne sjekklisten tilgjengelig for faggrupper