Sjekklister for batteriinstallasjoner

I samarbeid med NELFO har GSGroup utarbeidet sjekklistemaler for arbeid med batteriinstallasjoner.

Veiledninger for bruk av sjekklistene fås ved henvendelse til NELFO.

Hvordan får jeg tilgang til malene?

Klikk på linken "NELFO sjekklistemaler for batteriinstallasjoner" under for å laste ned en pakket fil (zip) som inneholder malene. Pakken inneholder også installasjons-veiledningen i pdf format.
Sjekklistemalen vil være inkludert i versjon 9.4.4 av Handyman Office.

NELFO sjekklistemaler for batteriinstallasjoner

Installasjonsveiledning for sjekklistemaler

Alle sjekklistemaler ligger i en mappe under Handyman installasjonen på din lokale PC eller server.
NB! Det er nok at en bruker har malen i sin installasjon slik at sjekkliste kan bli lagt til i systemet.

1. Pakk ut filene fra zip-filen du lastet ned fra linken over
  2. Kopiér sjekklistemalene (6 .slu filer) til riktig mappe:
    • <Handyman plassering>\Handyman\DLL\Templates\0414
      • Handyman plassering kan f.eks være "C:\GSGroup" for lokal installasjon
      • 0414 er mappen der Norske maler ligger. Firmaspråket i Handyman avgjør hvilken mappe som benyttes for sjekklistemaler
  3. Åpne Handyman Office
  4. Naviger til Konfigurasjon > Sjekklister
  5. Velg "Ny (fra mal)" i menyen
  6. Søk etter malen: skriv "batteri" i søkefeltet og velg søk
  7. Velg en enkelt og trykk OK.
  8. Gjenta for alle malene.

PS! Husk å gjøre disse sjekklistene tilgjengelige for faggrupper