Til innholdet

GSGroup fortsetter den sterke veksten i Europa

GSGroup åpner nytt kontor i Hamburg for å møte den økende etterspørselen fra det viktige transportmarkedet i nord-Tyskland.

GSGroup fra Sandefjord er ledende innen tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. I Tyskland pågår det nå en stor digitalisering og automatisering i transportbransjen. Det betyr at etterspørselen etter digitale sensorer og produkter for innsamling av data er høy. Det gir stor pågang hos GSGroup som er eksperter på feltet.

– Tyskerne er meget opptatt av at vi har opparbeidet solid kompetanse og erfaring med å levere produkter og løsninger med høy kvalitet over tid. I tillegg har vi flere solide referanser fra store internasjonale kunder. Det gir trygghet til beslutningstakerne i transportselskapene, og derfor tar stadig flere kontakt med oss, sier Morten Berntsen, salgsdirektør i GSGroup.

Spesialkompetanse

Spesielt er det selskapets løsninger for flåtestyring, temperaturkontroll og sporing som opplever en betydelig vekst i etterspørsel. – Vi er stolte av at vi leverer markedsledende produkter innen dette feltet. Produktene utvikler vi selv i Sandefjord, med høyt fokus på brukervennlighet og lang batterilevetid. Alle våre produkter er svært nøyaktige og oppfyller bransjekrav. Det betyr at vi blant annet leverer sensorer som er svært pålitelige for å overvåke at det er stabil temperatur i lasterom ved transport av matvarer og legemidler, forklarer Berntsen.

Åpner sitt 13. kontor

GSGroup har i mange år hatt ett kontor i Dortmund som har tatt seg av det tyske markedet. Når selskapet nå etablerer sitt 13 europeiske kontor, i Hamburg, er det for å imøtekomme den økende etterspørselen fra transportbransjen i nord-Tyskland. – Tyskland er et viktig strategisk marked for oss, og Hamburg er et av de viktigste knutepunktene for transport i hele Europa. Ved å etablere oss her, kommer vi enda tettere på de mange store transport- og logistikkvirksomhetene i dette området, forklarer Berntsen.

Kjenner markedet

GSGroup har engasjert Anselm Brackert i arbeidet med å etablere det nye kontoret i Hamburg. Anselm har blant annet bakgrunn som administrerende direktør fra et av tysklands ledende transportselskaper, Paul Günther GmbH – Med Brackert på laget har vi fått en dyktig ressurs med mange års erfaring fra transport- og logistikkbransjen til å lede etableringen av vårt kontor i Hamburg. Hans erfaring og nettverk inn mot denne sektoren er en viktig brikke i denne satsningen, forteller Berntsen.

Ser fremover

Ikke bare i Tyskland, men over hele Europa blir mobil datafangst stadig viktigere, og GSGroup er godt rustet for videre vekst innen feltet. – Vi jobber i en spennende og fremtidsrettet bransje, og står på for å ligge i forkant og utvikle nye produkter. Vårt klare mål er å vokse videre og lede an i utviklingen fremover, avslutter Berntsen.