Til innholdet

sporing og gjenfinning

Få full oversikt over de siste posisjonene til alle dine maskiner, verktøy og kjøretøy – rett på mobilen. Skulle noe forsvinne eller bli stjålet, er det trygt å vite at 90 % av alle objekter som har vårt system installert, gjenfinnes.

Våre enheter har interne batterier som gjør dem enkle å installere og lang batterilevetid (opp til 25 000 rapporter) gjør at enheten varer i flere år. 

Ved tyveri bistår vår alarmsentral 24/7. Vi har over 30 års erfaring og har gjennomført flere tusen søksoperasjoner. 

sporing og gjenfinning

Med oversikten i lomma

Mobilen er med overalt. Derfor har vi laget en App for smarttelefon og nettbrett som gir deg full oversikt over de siste posisjonene til alle dine eiendeler du ønsker å spore. I tillegg kan du få informasjon om temperatur, batteristatus, bevegelse og eventuelle varsler om avvik.

Google Play

App Store

 

fant varebil fullastet med stjålne maskiner til en halv million kroner

 

Les mer

frastjålet bilen for andre gang – funnet med sporing fra GSGroup

 

Les mer

stjeler verktøy og utstyr for millioner fra bedrifter og byggeplasser

 

Les mer

dine behov - våre løsninger

global dekning

Våre løsninger gir deg verdensomspennende dekning. Med våre løsninger har store verdier blitt gjenfunnet, også langt utenfor våre landegrenser. 

avansert teknologi

Unik kombinasjon av GSM, radio og GPS-teknologi. 

definer alarmsoner

Du behøver ikke logge deg på systemet for å vite at ditt objekt har blitt flyttet på/stjålet. Enheten kan oppdage bevegelse og varsler ved brudd på satte geo-soner. 

alarmsentral

Ved tyveri bistår vår alarmsentral 24/7. Vi har nær 30 års erfaring og har gjennomført flere tusen søksoperasjoner. 

batteridrevet

Våre enheter har interne batterier som gjør dem enkle å installere og lang batterilevetid (opp til 25 000 rapporter) gjør at enheten varer i flere år. 

der du er

Våre kart-applikasjoner er tilgjengelig på alle plattformer. Såfremt du har nettilgang, så har du også tilgang til dine objekter. 

sikre dine verdier i dag

 

Nysgjerrig på hvilke muligheter du har til å sikre dine mest verdifulle gjenstander? Vi hjelper deg med å skreddersy en pakke med produkter som gir den beste effekten for ditt behov. Ta kontakt med GSGroup i dag. 

alt

om løsningene

Spotguard er små sporingsenheter som gir deg full kontroll over dine maskiner eller annet utstyr. De ulike enhetene har en satt rapporteringsfrekvens. Dette for å spare batteri på de enhetene som kun drives av et eget batteri. Dersom du vil følge utstyret i sanntid velger du en av Premium løsningene eller Spotguard Position. Disse er koplet opp mot maskinens/utstyrets egen strømforsyning. Med vår nye Spotguard App har du dermed full kontroll og verdifull tid er spart. 

Søksoperasjoner

GSGroup har gjenfunnet stjålne objekter siden 1992