Til innholdet

Våre partnere

Effera

Øvrige partnere

Effera er en ledende leverandør av løsninger for den digitale tidsalder, og består av høyt kvalifiserte systemutviklere, designere, rådgivere og ingeniører. 

Kjernekompetanse er innen Internet of Things (IoT), systemutvikling, webdesign og UX-design.

Uniconta

Øvrige partnere

Uniconta - Smart økonomi og administrasjon.

Smartday er fullintegrert med Uniconta for smart håndtering og automatisering av dine økonomi- og administrative oppgaver.

HC Dahl

ERP-partnere

Våre tjenester = din løsning

Hos HC DAHL tar alle 100 % ansvar: Kunnskap, profesjonalitet og lojalitet er det vi gir våre kunder. Oppfølging og god support er deler av den helhetlige tjenesten vi tilbyr.

Zpartner

ERP-partnere

Zpartner er en kjede med kontorer fra nord til sør som har sterkt fokus på og kunnskap om forretningssystemer. Gruppen er landsdekkende, og porteføljen består av Norges ledende produkter innen økonomi, lønn, kundeoppfølging m.m.

Økonomibistand

ERP-partnere

Din totale samarbeidspartner innen regnskap, logistikk, CRM og lønn.

Amesto

ERP-partnere

En komplett leverandør av tjenester og programvare innen ERP, CRM, HRM, AI, BI og Analytics.

Tripletex

ERP-partnere

Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt. 35 000 små og store norske bedrifter bruker Tripletex til å få full oversikt over økonomien.

Visma

ERP-partnere

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter, som er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Løsningen passer for alt fra enmannsbedrifter til større foretak.

Prodata AS

ERP-partnere

I årenes løp har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør til bedriftsmarkedet. Vi leverer i dag kontor- og konferanseløsninger, det meste av skilt- og foliering, profilklær, design- og fotografering, digital signage og websider.

Tryg

Forsikring