Til innholdet

GSGroup kjøper den danske virksomheten Care4all/Flextrack

GSGroup AS kjøper 100% av aksjene i Care4all ApS/Flextrack og styrker med det selskapets europeiske lederposisjon innen avansert sensorteknologi og posisjoneringstjenester

Care4all ApS og produktdivisjonen Flextrack har sitt hovedkontor i Esbjerg og omsatte for nærmere 50 millioner norske kroner i 2017.

–   Vi er stolte av at denne avtalen er på plass. Når Care4all/Flextrack nå blir en del av GSGroup, styrkes vår ledende rolle innen anvendt sensorteknologi. Dette er et viktig strategisk grep som gjør oss enda bedre rustet for å utvikle gode datafangstløsninger for fremtiden. Vårt fokus nå blir å videreføre og forsterke det som har gjort Care4all og Flextrack til den suksessen det er i dag. Selskapet har fantastiske relasjoner til sine kunder, forhandlere og partnere og det skal vi selvsagt utvikle videre, sier administrerende direktør i GSGroup, Espen Virik Ranvik.

I GSGroup får Care4all/Flextrack en industrielt sterk eier som kan løfte selskapet inn i fremtiden. Direktør og grunder Jan Nørskov blir med videre og får en viktig rolle i utviklingen av nye teknologiske løsninger.

–  Det er mange likheter mellom oss, noe som også kommer til syne gjennom selskapenes kultur og verdigrunnlag. Dette er en perfekt match. GSGroup er i stand til å utvikle oss, sikre eksisterende relasjoner og gi våre kunder og partnere enda bredere tilbud. Det lover godt for fremtiden. Våre kunder vil oppleve at vi fortsetter å utvikle og tilvirke produkter av samme høye standard og kvalitet som før, sier Nørskov. 

GSGroup vil etter oppkjøpet ha nærmere 210 ansatte og forventer en samlet omsetning på rundt 275 millioner kroner (proforma) i 2018. Selskapet fortsetter med dette sine vekstplaner gjennom strategiske oppkjøp, kombinert med organisk vekst innen alle forretningsområder.

 

OM GSGroup

GSGroup er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapets produktportefølje består i dag av merkevarene Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com og MyFleet. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og totalt har selskapet kontorer på 13 ulike lokasjoner i 9 forskjellige land. Foruten Sandefjord, finner du GSGroup-kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. GSGroup har også en rekke partnere rundt om i Europa. 2017 var et rekordår for GSGroup med stor vekst og en omsetning på nærmere 195 millioner kroner.

 

OM Care4all

Siden oppstarten i 2003 har Care4all vært i forkant med markedets mest innovative sporingsenheter.

Selskapet søker kontinuerlig å bryte de teknologiske grensene slik at kundene får enda flere muligheter til å øke sikkerheten og optimalisere driften. Samtidig fokuseres det på at ny teknologi vil skape merverdi for våre kunder – med så liten innsats som mulig. En Lommy-enhet fra Care4all gir ikke bare tilgang til en ny verden av teknologiske muligheter innen sporing. Det brukervennlige designet og det web-baserte kontrollpanelet gjør det enkelt å tilpasse enhetens mange funksjoner for dine spesifikke behov. Care4all tilbyr i dag omfattende løsninger til kunder over hele verden, på tvers av bransjer og områder.