Til innholdet

På flyttefot til vårt nye kontorlokale

GSGroup Sandefjord er glade for å kunngjøre at vi snart flytter til et helt nytt kontorlokale på Tassebekk. Vi flytter ikke langt, men dette er likevel et stort og viktig steg for oss.

Beslutningen om å flytte reflekterer vårt engasjement for å tilby et enda bedre arbeidsmiljø for vårt team og forbedre den generelle opplevelsen for våre kunder.

- Dette signaliserer et nytt kapittel for GSGroup. Det nye kontorlokalet tilbyr ikke bare moderne og romslige kontorfasiliteter, men også et dynamisk samspill som resonnerer med våre verdier, sier administrerende direktør i GSGroup, Espen Ranvik.

Det nye kontorlokalet er designet for å skape et miljø som fremmer kreativitet, teamwork og innovasjon.

- Når vi nå begir oss ut på denne spennende reisen, ønsker vi å uttrykke vår takknemlighet til alle som har vært en del av vår historie så langt. Våre kunder, partnere og dedikerte kollegaer har spilt en avgjørende rolle i å få oss hit, og vi ser frem til fortsettelsen, sier Ranvik.

Flyttingen til Tassebekk representerer mer enn bare en endring av adresse – den symboliserer også våre ambisjoner for fremtiden. Følg med for oppdateringer når vi mandag 20. november 2023 flytter inn i våre nye kontorlokaler.

For mer informasjon, vennligst kontakt Espen Ranvik på espen.ranvik@gsgroup.no

Den nye adressen er Tassebekkveien 354, 3160 Stokke