Til innholdet

Styrker ledelsen i GSGroup

GSGroup henter tidligere Telenor topp Per Waldemar Simonsen til rollen som divisjonsdirektør for Fleet & Asset Tracking divisjonen.

GSGroup har i tiden gjennom pandemien befestet sin posisjon som en av Europas ledende leverandører av flåtestyring, utstyrskontroll og mobil ordrehåndterings løsninger. Nå rigges selskapet for videre satsing.
«Vi er svært fornøyde med å ha fått en slik betydelig kapasitet med på laget. Med ansettelsen av Per styrker vi ledelsen og forbereder oss for å vokse videre i Europa i årene som kommer» sier CEO Espen Ranvik i en kommentar til ansettelsen.

Per har tidligere bygget opp og ledet Telenors IoT selskap Telenor Connexion AB i Stockholm. Han har også hatt en rekke lederroller innen strategi, forretningsutvikling og IoT i konsernet. Sist kommer han fra CEO rollen i Arendal scaleupen Meshtech.
«GSGroup har lykkes med å bygge ledende IoT løsninger for det europeiske markedet, og vil spille en viktig rolle for å videre effektivisere transport og service næringen med digitale løsninger. GSGroup bidrar til at disse bransjene forbedrer produktivitet, lønnsomhet og bærekraft. Jeg gleder meg til å hjelpe til med å realisere vekstambisjonene» sier Per.


Om GSGroup
GSGroup er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangst- og field service-løsninger. Siden 1992 har vi jobbet med sporing og gjenfinning, og er i dag en av Europas ledende leverandør innenfor flåtestyring og digital ordrehåndtering, med mer enn 200.000 unike brukere. Hovedkontoret vårt ligger i Sandefjord. Totalt har vi mer en 200 ansatte, kontorer på 15 ulike lokasjoner i 9 forskjellige land. Foruten Sandefjord, finner du GSGroup-kontorer i Oslo, Bergen, Stockholm, Göteborg, København, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. Vår produktportefølje består av merkevarene Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All og MyFleet.