Handyman Office versjon 9.2.1

Høydepunkter

• Oppdatert integrasjon og fornyet funksjonalitet i Office for Boligmappa
  • Ny logo og grafiske bilder
  • Ny innstilling for lønnsarter for å tillate at de blir automatisk godkjent i timegodkjenningsmodulen
  • Ny rettighetstyring for ordrekategorier for å bestemme hvem som kan endre disse på mobilen
  • Hastighetsforbedringer i Office for utskrift av ordre-rapporter, innloggingsprosess og meldingslogg
  • Kart er nå kompatible i forhold til nye forutsetninger fra leverandør
  • Avviste timer synkroniseries til mobil så de blir synlig i timerapport på mobil
  • Oppdaterte oversettelser og tilpasninger i grensesnitt for flere språk

Integrasjonsendringer

Alle endringer relatert til integrasjon er å finne i vår API dokumentasjon: Handyman Reference Guide

Oppdateringer 9.2.1

Dato Bygg Kommentarer - feilrettelser
03.04.2020 9.2.1.22050
  • Første versjon
06.05.2020 9.2.1.22065
  • Søk etter adresse i boligmappa ga ingen resultater på søk
15.05.2020 9.2.1.22066
  • Fjernet et problem i oppgraderingsskript 1050
02.06.2020 9.2.1.22067
  • Unngår problem med at oppsettet for std sjekklister dupliseres ved import av installasjoner
12.06.2020 9.2.1.22071
  • Unngår problem med at deltager ikke kan fjernes for ordre
  • Forbedret rutine for import av installasjoner
    • Vi bryter import hvis ERPID mangler og det heller ikke inkluderes HMID for installasjon
    • Vi bryter import hvis HMID er ugyldig
    • Sjekk på installasjonstype er lagt til
    • Forbedret log informasjon
24.08.2020 9.2.1.22075
  • Fjernet et potensielt problem ved oppgradering av database
  • Etter oppgraderingen kunne man risikere at applikasjonen ble flyttet til standardmappe.
06.09.2020 9.2.1.22076
  • Fjernet et problem i oppgraderingsskript for de som har SQL2008 server. De som allerede har 22075 trenger ikke oppgradere til 22076.
15.09.2020 9.2.1.22077
  • Fjernet et problem ved oppdatering av lisensnøkkel i ControlCenter

Oppsummering av høydepunkter introdusert etter 8.0.3

Detaljer om hver av disse releasene er å finne under den enkeltes versjonshistorikk.
Versjon Høydepunkter
9.1.1
  • Ny ressursplanlegger
8.2.2
  • Budsjett for ordre er forbedret
  • Timegodkjenningsmodulen forbedret
8.2.1
  • Oppdatert brukergrensesnitt i dialogen for å legge til tid & andre kostnader
  • Støtte for skjermer med høy oppløsning
  • Lønnseksport er utvidet til å ha med lønnsartens navn til lønn og enhet
  • Ordreeksport utvidet til å inkludere kundens feilbeskrivelse
  • Ordre import utvidet til å inkludere inntektskategorier
  • Nye indekser for å forbedre ytelse for brukere av fakturamodulen
  • Backlog av feilrettelser
8.1.2
  • Sync validering - ferdige ordre blir ikke satt til ferdige før alle dokumenter er synkronisert
  • Planlagte oppgaver inkludert i ordre XML
  • Innstilling per bruker om den har lov til å endre avtaler eller ikke på mobil
  • Innstilling for om sjekklister skal låses etter signering av kunde
  • Støtte for flere variable mottagere ved oppsett av automatisk sending av sjekkliste
8.1.1
  • MultiDevice - Hver mobilbruker som har en lisens kan nå ha Handyman på flere enheter
  • Stabilitetsforbedringer i Fileimport
8.0.4
  • Service modulen rettighetsstyres så kun valgte profiler kan endre data
  • SLA støtte i hendelser
  • Introdusering av nye indekser for bedre ytelse