Handyman Office versjon 9.4.3

Høydepunkter

• Protokoll for tilkobling til SQL databaseserver oppdateres til SQLNCLI11 (Microsoft SQL Server Native Client 11)
  • Nye sjekklister fra NELFO for solcelle montering
  • Støtte for Tsjekkisk språk
  • Mulighet for å vise datoer basert på utført start/ferdig i stedet for planlagt dato

Oppdateringer 9.4.3

Dato

Bygg

Kommentarer - feilrettelser

09-04-2021 9.4.3.26024
  • Første versjon
16-04-2021 9.4.3.26024
  • Nullstilling av brukerinnstillinger for kunde for å unngå at kundelisten kan bli tom
  • Ordre som ikke var tildelt deltagere ble ikke vist
  • Rettet problem med forespørsel etter passord i hver synk
30-04-2021 9.4.3.26036
  • Rettet problem med at materiell som ikke er godkjent blir eksportert med enkel integrasjon
  • Manglende oversettelse i planleggeren er på plass
19-05-2021 9.4.3.26039
  • Rettet feil når man skriver ut kalender
  • Klargjør for kompatibilitet med 2.7 xamarin mobil versjon

Endringer i 9.4.3

API forbedringer

• Støtter GET employee basert på IDBaksystem i tillegg til ID_Ansatt
  • Forhindrer mulighetent til endre ordredato på en eksisterende ordre
  • Introdusert validering av inntektskategorier
  • Utvided API med mulighet til å lage ledig ordre via order endpoint
  • Utvided API med mulighet til å avvikle ansatte

Synkroniserings forbedringer

• Synkronisering av dokumenter er forbedret for å unngå tap av dokumenter om tilkoblingen forsvinner når synkronisering pågår
  • Vi støtter synkronisering av nytt utstyr eller endringer av utstyr på en ordre
  • Kundens feilbeskrivelse som angis i office kunne bli slettet etter synkronisering
  • Relasjon til kontrakt for reperasjonsordre kunne bli borte etter synkronisering
  • Ledig ordre kunne mangle under synkronisering av ordre til mobilen

Generelle forbedringer

• Backup av database via control center utfører nå en "copy only" slik at vi ikke påvirker kundens normale backup rutine
  • Grensesnitt for oppsett av HM-API adresse
  • Noen feilrettelser for import av sjekklistemaler
  • Standard oppsett for visning av data i servicemodulen er nå ihht saksbehandler rettigheter fra nå av
  • Saksbehandler filter i Timegodkjenningsmodulen er nå erstattet med et avdelingsfilter
  • Hastighetsforbedring i Timegodkjenningsmodulen når man filtrerer på dato
  • Støtte for å velge flere kompetanser i filter for kalender i planleggeren
  • Økt stabilitet for integrasjonen med Boligmappa
  • Dato for opplasting til Boligmappa og ikon vises for alle dokumenter (unntak kursfortegnelse)
  • Automatisk opprydding i tabellen for dokumenter som er skrevet ut. Innstilling for automatisk sletting settes til 30 dager om ikke den er satt allerede

Integrasjonsendringer

• Nye felter i xml for lagerbevegelser

Alle endringer er dokumenter i våres API dokumentasjon: Handyman Reference Guide

Nedlasting

Denne versjonen ble lansert i April 2021, og ble tilgjengelig for automatisk oppdatering i Juni 2021