Handyman Office versjon 9.5.2

Høydepunkter

• Oppdatert veiviser for ordre tilbud for å øke brukervennligheten av tilbudsmalen
  • Mulighet for å legge til flere serviceskjemaer i en manuell serviceordre

Oppdateringer 9.5.2

Dato

Bygg

Kommentarer - feilrettelser

27.09.2021 9.5.2.27013
  • Første versjon
07.10.2021 9.5.2.27014
  • Synkronisering oppdaterte ikke verdier relatert til ny sjekklisteregel i ordrekategori
18.10.2021 9.5.2.27015
  • Timerapporten viste ikke datoer eller pause ved bruk av tidtaker
01.11.2021 9.5.2.27017
  • Rettet potensielle sync feil ved oppsett av ny client

• Rettet program stop ved editering av lager i logistikk modulen

• Forhindrer duplisering av adresser ved import av ordre fra ERP

Endringer i 9.5.2

Service

• Mulighet for å legge til ytterligere serviceskjemaer til en manuell serviceordre

Ordre

• Tilbudsveiviseren er forbedret for å øke brukervennligheten ved bruk av maler og endring av dokumentinnhold
  • Det er nå mulig å kopiere ordre-tilbud
  • Alle adressefelt er nå tilgjengelige som kolonner i ordrelisten
  • Opplastingsdato for Boligmappa er nå tilgjengelig for kursfortegnelsen
  • Nedtrekks listen med potensielle e-postmottakere er nå hentet fra kontaktlisten
  • Lagt til NEK400: 2022 på listen over normer
  • Forbedret sortering for ordre etter ordrenummer
  • Rapport for ordrebekreftelse inkluderer nå planlagt datoer
  • Sjekklistetittel var ikke en del av ordreoversikt rapporten
  • Nye ansatte i en annen avdeling enn din egen blir synkronisert til mobil uavhengig av grunndatasynkronisering

Konfigurasjon

• Ny innstilling per ordrekategori knyttet til sjekkliste
    • Bare legg til sjekkliste hvis sjekkliste er definert for installasjon. Standard slått av. Hvis aktiv, så legges sjekklister fra installasjons- eller installasjonskategori kun til hvis de finnes i bestillingskategorien.
  • Sjekkliste ny innstilling per sjekkliste i ordrekategori
    • Legg alltid til denne sjekklisten (unngå en kompleks konfigurasjon der alle generiske sjekklister må legges til i alle utstyrskategorier)
  • NELFO batteri sjekklister lagt til oppsettet
  • Den mobile time- og kostnadslisensen kan nå legges til med eller uten sjekklister

Planlegger

• Ledige ordre er nå synlige i rad for uplanlagte ordrene i kalenderen, og det er mulig å dra fra ordreliste til uplanlagte ordre
  • F5-tast fungerer som oppdatering

Faktura

• Forbedre funksjonaliteten for å legge til rabatt og ekskludering av registreringer på flere registreringer med ett klikk
  • Korrigering for beregning av fakturarente etter betalingsdato
  • Kontrakter som ikke er signert vil ikke generere fakturaordre

Handyman-API

• URL for Identitetsserver flyttet fra config txt-fil til database og redigerbar i grensesnittet
  • Swagger tilgjengelig for HM-API
  • Støtter nå filtrering av endepunkter med ekstern ID

Integrasjon

• Ytelsesforbedring ved import av data

Generelt

• Vi introduserer flere forbedringer fra våres optimeringsprosjekt for å redusere belastning på database og øke ytelse og stabilitet

Integrasjonsendringer

Alle endringer er dokumentert i våres API dokumentasjon: Handyman Reference Guide

Nedlasting

Tilgjengelig ved henvendelse til support for manuell nedlasting. Versjonen er ikke planlagt for automatisk nedlasting.