Handyman Office versjon 9.6.1

Høydepunkter

• Oppgradering av rammeverk i applikasjonen som vil muliggjøre nye funksjoner, forbedret stabilitet og bedre ytelse
  • Menuplugins - gjør det mulig å starte HM Today-plugin fra menyer i Office
  • Aktivitetslogg - Logg over hendelser på ordre som viser aktiviteter per ordre, og man kan sette opp lagrede søk for å spore spesifikke hendelser.
  • Lagre flere dokumenter samtidig til disk fra ordre
  • Støtte for notater på installasjonsadresse

Oppdateringer 9.6.1

Dato

Byggnr

Kommentar

05.11.2021

9.6.1.28024

• Første versjon

08.12.2021

9.6.1.28048

• Unngå ugyldig advarsel om oppdatering av sjekkliste fra annen bruker under redigering av sjekkliste
  • Rettet kalendervisning i planlegger når du kjører frittstående modus
  • Rettet feil visning brukere timegodkjenning ved godkjenning av timer
  • REttet problemer med å skrive ut pdf-dokumenter fra dokumentmenyen
  • Støtt sending av e-post når smtp-konfigurasjon ikke krever brukernavn eller passord
  • Importdato for materiell i xml-import lagres ved å fjerne millisekunder
  • Generering av planlagte serviceordrer støtter kontrakter med automatisk fornyelse
  • Rediger fakturautkast lagret ikke endringer ved opprettelse av faktura
  • Boligmappa-datoen ble ikke returnert til ERP

03.01.2022

9.6.1.28049

• Planlagte serviceoppgaver ble ikke fjernet når kontraktene ble avsluttet
  • Rettet feil ved endring av utstyr i utstyrslisten

10.02.2022

9.6.1.28050

• Ordrenummer er nå mulig å redigere for kunder uten ERP integrasjon

Endringer i 9.6.1

Konfigurasjon

• Støtter forent datakilde i rapportredigering for utnytte flere datakilder i en rapport
  • Støtter nå lagring av layout i rapportredigering
  • Skrivebeskyttet tilgang for ReportsUser i hele databasen

Ordre

• Mulighet for å legge til beskrivelse for historiske ordre
  • Aktivert redigering av ansvarlig saksbehandler i veiviseren for ordreutkast
  • Forbedret funksjonalitet for å endre status for fakturaordrer
  • Lagt til idTid som kolonne i rutenettet for timer og kostnader

Planlegger

• Oppdater kalender når man lager nye avtaler

Service

• Viser nå neste fakturadato for installasjoner
  • Støtter kontraktsutkast i kontraktsveiviseren
  • Serviceoppgaver med registrerte avvik blir nå merket med status Avvik
  • Støtte for å lage notater på installasjonssteder
  • Forbedret ytelse ved generering av serviceordrer

Synkronisering

• Støtter nå endring av sekundærkunde på Handyman Mobile
  • Støtter bestillinger til avdelingslager

Control Center

• Forbedret logging ved oppgradering av database
  • Aktivert autofilter som standard i klientfanen
  • Forbedret logg i windows hendelsesliste fra jobagent plugin

Handyman-API

• Nye funksjoner dokumenteres i swagger

Integrasjonsendringer

Alle endringer er dokumentert i våres API dokumentasjon: Handyman Reference Guide

Nedlasting

Tilgjengelig ved henvendelse til support for manuell nedlasting. Planlagt for automatisk oppdatering i januar.