Handyman Office versjon 9.6.2

Høydepunkter

• Forbedringer til planlegger i Office

Oppdateringer 9.6.2

Dato

Byggnr

Kommentar

21.01.2022

9.6.2.29016

• Første versjon

28.01.2022

9.6.2.29017

• Hastighetsforbedring ved endring av sjekklister i innstillinger

10.02.2022

9.6.2.29024

• Rettet manglende synkronisering av nye innstillinger
  • Sørg for at alle beskrivelser og sjekklister er synkronisert til mobil
  • Rettet problem med oppretting av ordre via HM-API
  • Gjør ordrenummer redigerbart for klienter uten integrasjon

17.03.2022

9.6.2.29026

• Standard verdi ble ikke satt riktig i ny kolonne for aktivering av skjulte priser
  • Låsing av sjekklister ved signering ble aktivert når den ikke skulle være aktiv

Endringer i 9.6.2

Konfigurasjon

• Nytt alternativ for å kreve full synkronisering etter fullført sjekkliste
  • Automatisk lagring av rapporter til arkivmappe støttes nå for alle rapporter som støtter automatisk utskrift

Logistikk

• Ny mulighet til å sette lager som passive
  • Dialog for endring av lager kan nå endre størrelse

Planlegger

• Røde dager vist i planleggeren
  • Mulighet for å oppdatere ansattliste automatisk ved endring av filter eller åpne et lagret søk
  • Mulighet for å skjule rad for ikke-planlagte avtaler
  • Husker nå innstillinger mellom økter i planleggeren
  • Manuell sortering av ansatte i planlegger er forbedret

Service

• Utstyrsnummer vises nå i nedtrekkslister for utstyr i Materiell, Timer og Kostnader, og Beskrivelse

Synkronisering

• Innstillingen for "Kunden bestemmer om ytterligere oppføring er tillatt" fungerer som forventet
  • Dersom man endrer hovedansvarlig på ordre, vil den nye hovedansvarlig nå se alt materiell på ordren

Faktura

• Rettet problem med manglende faktura i fakturajournal

Handyman-API

• Nye funksjoner dokumenteres i swagger

Integrasjonsendringer

Alle endringer er dokumentert i våres API dokumentasjon: Handyman Reference Guide

Nedlasting

Tilgjengelig ved henvendelse til support for manuell nedlasting. Planlagt for automatisk oppdatering i februar.