Handyman Office versjon 9.6.3

Høydepunkter

• Optimaliseringer i synk for å redusere tid til synkronisering
  • Utvidet funksjonalitet i HM-API (egen dokumentasjon)
  • Utvidet funksjonalitet i timegodkjenningsmodulen

Oppdateringer 9.6.3

Dato

Versjon

Kommentarer

04.03.2022

9.6.3.29321

Første versjon

09.03.2022

9.6.3.29325

• Forbedre e-postvalidering for administrator til kundeportal
  • Rettet potensielle dupliserte timer og kostnader etter synkronisering
  • "Vis på utskrift" er nå standard for nye oppgaver som lages til service skjema
  • Utvidet ordreimport og eksport med intern ID for installasjon
  • Oppdaterer listen når du bytter fane i timegodkjenningsmodulen

17.03.2022

9.6.3.29329

• API-oppdatering for å sikre at nye aktivitetsvarseloppsett ikke dupliseres når de opprettes
  • Avmerkingsboksen "Inkluder ansatte fra andre avdelinger" beholdes etter å ha valgt "ingen oppføringer" i timegodkjenning
  • Kundepris og SUM-kolonnene viste ingen verdi i servicemodulen
  • Innstillingen for kun å "Send egne registreringer" fungerte ikke som forventet
  • "Send kun siste x månedene" vises tom i stedet for 0
  • Innstillingene for ordrehistorikk sendes ikke til mobil
  • Avdelingsdokumenter lagres med feil dato (påvirker synkronisering av nye avdelingsdokumenter)
  • Synkronisering stopper for bruker hvis avtale koblet til timer og kostnader slettes

23.03.2022

9.6.3.29333

• Oppatering av HM-API for å sikre at aktivitetlog i kundeportalen viser alle registreringene
  • Justert advarsel når man forsøker å lage ordre uten riktig relasjon til utstyr
  • Forhindre duplisering av timer etter synkronisering av timer på intern ordre
  • Nye innstillinger per ordre for utsending av data til mobil blir sent til mobil (krever 2.11 på mobil)

01.04.2022

9.6.3.29336

• Manglende oversettelse for nye kolonner i timegodkjenningsmodulen er rettet
  • Forberedt Swagger til å utvide dokumentasjonen per endepunkt for HM-API
  • Utvidet ordreimport/eksport med intern ID for installasjon
  • Sikre at import fra ERP legger til riktig informasjon i aktivitetsloggen
  • Oppdatert konfigurasjon av menuplugin for å støtte "ikke-språklige" undermapper

11.04.2022

9.6.3.29338

• Inkluder konfigurasjon for HandymanToday for å sikre korrekt farger i grensesnittet
  • Endring i HM-API for å forhindre at tidsregistreringer skrives ut to ganger i ordreoversikt på mobil
  • Problem med "Oppdatering av ordredeltaker mislyktes" i synk etter aktivering av ledig ordre er løst

26.04.2022

9.6.3.29344

• Rettet problem i oppgraderingsskript som ikke var kompatibelt med SQL 2008
  • Rekkefølge i oppgraderingsskript forbedret for å støtte oppgradering fra 7.9.5
  • Løst problemet ved opprettelse av service ordre som oppfyller de riktige betingelsene, men som fortsatt mislyktes
  • Forbedret ytelsen når du skriver ut rapporter

04.05.2022

9.6.3.29345

• Standard sjekklister ble ikke lagt til ordre ihht ordrekategori nå ordre opprettes via HM-API

Konfigurasjon

• Mulighet for å opprette administrator til Customer Portal
  • Oppdaterte sjekklister fra ØS Varme (Fjernet gamle fra Øgland systemer)
  • Vis kun grossistliste ihht faggrupper som bruker tilhører
  • Nye parametere for automatisk e-post (kundereferanse og hovedordre)
  • Fullført sjekkliste ble skrevet ut til tross for at innstillinger kun tillater utskrift når bestillingen er fullført

Kunde

• Vi fjernet gamle innstillinger for Customer web. Erstattes av Customer Portal

Ansatt - Timegodkjenning

• Behold fokus på riktig rad ved godkjenning av timer
  • Lagt til felt for Start/Stopp ved endring av time registrering
  • Begrens tilgjengelige lønnsarter ihht tilgjengelige grupper for brukeren
  • Lagt til filter for å se ansatte uten timer- og kostnadsregistreringer
  • Flytting av timer mellom ordre utløste ikke oppdateringer for begge ordrene

Ordre

• Nye innstillinger for å begrense sending av registreringer til mobil på ordrenivå
  • Konfigurasjon av grense for hendelsesaktivitet resulterte i feil hendelsestidspunkt
  • Feil ordredetaljer kunne vises i ordrelisten. Skjuler nå ordrepanelet når automatisk filtersøk er aktivert
  • Kopierer teksten for årsak til avvisning av ordre til deltakermeldingsfeltet for å beholde historikken
  • Legge til planlagte datoer i ordremodulen gjør at ordre nå vises som planlagt i planleggeren
  • Eksporterte poster er ikke synlige i log per ordre. Gjenskapt manglende loggoppføringer 6 måneder tilbake i tid

Planlegger

• Stabilitetsforbedringer

Service

• Liste over serviceskjemaer hoppet til toppen etter å ha lukket redigeringsprogrammet for et skjema
  • Endret standard til 'Vis på utskrift' for oppgaver i serviceskjema

Control Center

• Lagt til brukergrensesnitt for HM-API-konfigurasjonsinnstillinger
  • Lagt til tjeneste for aktivitetsvarsling

Synkronisering

• Forbedret synkronisering av prislister for å redusere belastningen ved oppdatering fra server
  • Ytelsesforbedring for første synkronisering etter deaktivering av lisens
  • Ytelsesforbedring for synkronisering av timer og kostnader, ansatte, dokumenter og bestillinger
  • Synkronisering av kategorier vil kun synkronisere gyldige kategorier
  • Ny Parameter for å angi hvor mange uker med timeliste som skal synkroniseres til mobil
  • Endringer i kundens e-post ble ikke synkronisert til mobil
  • Forbedret logikk ved synkronisering av mobilavtaler

Handyman-API

• Ny mulighet for å hente rapporter fra server ved hjelp av HM-API fra mobil
  • Bestillinger opprettet via API vil få ERP-nummer fra avdelingsoppsett hvis det er aktivert
  • Lagt til autorisasjonsnivå på alle endepunkter
  • Nye funksjoner og endepunkter. Dokumentasjon er oppdatert i swagger

XML-integrasjon

• Støtte for import av kost for lønnsarter
  • Utvidet import og eksport med interne ID-er for installasjoner
  • Alle endringer er dokumentert i våres API dokumentasjon: Handyman Reference Guide

Annet

• Meny-plugins har nå støtte for flere enn en entitet av gangen
  • Import av prisliste via CSV-fil oppdaterte ikke Varenummer 2

Nedlasting

Tilgjengelig via automatisk oppdatering siden 09.05.2022.