Til innholdet

Handyman Update 9.8.2

Den perfekte løsningen for effektiv Field Service Management: Ny spennende oppdatering av Handyman

I en verden der effektivitet i felten er kritisk, er det en topp prioritet å velge riktig programvareløsning for ordrehåndtering. Det er her Handyman kommer inn - en toppmoderne programvare designet spesielt for servicesamtaler og ordrehåndtering i feltet

Effektiv ordrehåndtering for feltservice

Jobbstyring for feltservice kan være utfordrende. Med Handyman kan du imidlertid bedre organisere, administrere og optimalisere servicesamtalene dine. Denne programvaren tilbyr et intuitivt grensesnitt som lar deg enkelt opprette, tildele og overvåke arbeidsordrer. Fra planlegging til gjennomføring vil Handyman hjelpe deg med å få hele prosessen til å gå problemfritt.

Hva er nytt i Handyman Office 9.8.2

Med den nyeste versjonen av Handyman, versjon 9.8.2, er spennende funksjoner og forbedringer lagt til som ytterligere optimaliserer måten du jobber på:

  • Referanseverdier i serviceskjema: Muligheten til å angi beregninger som en referanseverdi for å sammenligne fremtidige målinger er en utmerket måte å evaluere resultater over tid og identifisere nødvendige handlinger på.
  • Kobling av handelslisensinformasjon til tjenesteskjemaet: Relevante sertifiseringer for utført arbeid kan nå dokumenteres i servicerapporten.
  • Fraværsregistrering: Nye kategorier som «Annet fravær» gir mulighet for mer presis registrering av ulike typer fravær for bedre oversikt og nøyaktig timeføring.
  • Forbedringer av ordrebehandling: Nye kolonner som "Kontrakt" i ordrelisten gir en bedre oversikt over servicebesøk og fakturaordrer.
  • Forbedringer av tilbudsmodulen: Optimaliseringer av hvordan tilbud håndteres, inkludert valg av vedlegg som skal sendes og kopiering av tilbud etter ordre.
  • Optimalisering av ressursplanlegger: Muligheten til å begrense tidslinjen til ukedager og arbeidstid øker klarheten og forutsigbarheten.

Hvorfor altmuligmann?

Det som skiller Handyman fra andre løsninger er allsidigheten og tilpasningsevnen til bedriftens unike behov. Ikke bare er denne programvaren enkel å bruke, men den tilbyr også en rekke integrasjoner og API-forbedringer for å effektivisere arbeidsflytene dine ytterligere.
Kort sagt, Handyman er det perfekte valget når det gjelder ordrehåndtering for feltsalg og å finne en omfattende kundeserviceprogramvare. Den tilbyr alle verktøyene du trenger for å gjøre tjenesten effektiv og øke kundetilfredsheten.
Ta steget mot effektivitet og dyktighet i felten med Handyman – din ultimate løsning for feltservicestyring!