Til innholdet

Klare for å Get Started

GSGroups oppstartsprogram samlet over 40 nyansatte

Alle kjenner følelsen av å starte i en ny jobb. Det er spennende, men det kan også virke overveldende. Alle selskaper har sin måte å gjøre ting på, og det tar tid lære seg en ny måte å jobbe på, og få oversikten over rutiner, produkter og firmaets historie.


Å ha et oppstarts-program for nye medarbeidere er noe vi i GSGroup setter høyt. Med 210 ansatte fordelt på femten kontorer i 9 land, er viktigheten av å ha regelmessige samlinger stor. Get Started er viktig ikke bare for å treffe nye kollegaer, men også for å utveksle ideer og innsikt.


Administrerende direktør i GSGroup, Espen Virik Ranvik sier det er essensielt å lære selskapets verdier å kjenne.


- Våre verdier og hvordan vi bruker dem, har direkte innvirkning på hvordan vi i fellesskap når vårt kundeløfte. Det handler om menneskene i organisasjonen og hvordan vi verdsetter kundene våre, sier Ranvik.


Gjennom gruppeoppgaver, diskusjoner, foredrag og presentasjoner fikk de over 40 nye kollegaene ta del i denne rundens Get Started som ble avholdt i Esbjerg i Danmark. Tilbakemeldingene viser hvorfor det er viktig å ha fokus på slike dager.


- Det var hyggelig å møte nye kollegaer. Jeg er glad for å være en del av fellesskapet i GSGroup.

- Det gir en boost å få muligheten til å møte nye kollegaer fra ulike land og profesjoner i en mer uformell setting. Et håndtrykk og et ansikt er fortsatt viktig, og man husker det bedre når man får en epost eller en telefon fra vedkommende senere.

- Jeg føler vi hadde noen gode timer sammen, med fokus på latter og moro her i Esbjerg. Takk for det, og jeg gleder meg allerede til neste gang.

- Dette har nok en gang vært noen fantastiske og inspirerende dager med våre nyeste ansatte. Slike dager gir oss alle en skikkelig tilførsel av nye krefter og lyst til å lykkes sammen, avslutter en stolt CEO.