Til innholdet

Møt Madeleine Beviz – vår nye Key Account Manager

Det nyeste tilskuddet til vårt GSGroup-team elsker språk, hunder og nye eventyr.

Madeleine har en toårig IT-prosjektledelsesutdannelse i sekken, og snakker i tillegg til sitt morsmål svensk, også flytende engelsk og fransk. Hun er over gjennomsnittet glad i hunder, spesielt hennes egen firbente venn.

Vi stilte spørsmålet; Hva gjør du for å slappe av etter en travel dag. Madeleines svar?  "Hmm, slappe av?!" Med et smil om munnen utdyper vår nye Key Account Manager at hun alltid er på farten, klar for nye utfordringer.

Når det gjelder egne ambisjoner i rollen, har Madeleine et ønske om å hjelpe nye og gamle kunder med å få på plass riktig teknologi, og dele sin kunnskap med andre. Etter å ha jobbet hos DB Schenker og DSV tidligere, søkte hun en forandring, og resten er som kjent historie.

- Det er et nytt sett med produkter for meg, men fortsatt innenfor bransjen. Det er alltid fint å lære nye ting, sier hun. Det skjer mye, og fremgangen i transportbransjen er kontinuerlig!

Divisjonsdirektør Per Simonsen i GSGroup er glad for å ha fått Madeleine om bord.

- Vi er glade for å ønske Madeleine velkommen til vårt team, trygg på at hennes ferdigheter og erfaring vil gi verdifull input.

Navigere i konkurransedyktig farvann

Så hva blir de store overskriftene i transportbransjen i årene som kommer?

 - Det skjer store ting i transportmarkedet. Det er avgjørende å 'hålla örat mot marken' – å være oppmerksom og lydhør.

Viktigheten av mangfold i teknologi

På spørsmål om betydningen av mangfold i teknologibransjen, mener Madeleine at blandingen av ulike ferdigheter og erfaringer som ulike individer bringer til bordet, fører til et rikere og mer innovativt arbeidsmiljø.