Til innholdet

Nytt verktøy optimaliserer flåten og sporer CO2-avtrykk

GSGroup har utviklet et omfattende verktøy for oversikt og KPI-kontroll, designet for optimalisering av bilparken og sporing av CO2-fotavtrykk.

Den nye løsningen gir bedrifter mulighet til å få verdifull innsikt, effektivisere driften og ta datadrevne beslutninger for å forbedre effektiviteten.

Det komplette oversikts- og KPI-styringsverktøyet består av en rekke funksjoner designet for å møte de skiftende behovene til moderne flåter. Med dataanalyse og visualisering i sanntid kan bedrifter overvåke nøkkelindikatorer for å evaluere flåtens ytelse, identifisere forbedringsområder og øke driftseffektiviteten.

En av de viktigste funksjonene er evnen til å spore og administrere CO2-fotavtrykk. I en tid med økt miljøbevissthet jobber selskaper i alle sektorer for å redusere sitt CO2-avtrykk og bidra til bærekraftsmål. GSGroups løsning gir organisasjoner mulighet til å overvåke og analysere drivstofforbruk, karbonutslipp og andre miljøfaktorer for å ta beslutninger som reduserer miljøpåvirkningen.

– Målet vårt er å gi selskaper verktøyene de trenger for å optimalisere flåtene sine, redusere CO2-avtrykket og ta bærekraftige valg. Vår løsning gir bedrifter mulighet til å effektivisere driften, maksimere effektiviteten og bidra til en grønnere fremtid, sier Area Sales Manager Jacob Kassinger fra GSGroup.

Plattformens tilpassede KPI-er gjør det mulig for bedrifter å definere og spore målinger som er spesifikke for flåtene deres, slik at ytelsesmålene samsvarer med deres unike mål. Det intuitive dashbordet gir en helhetlig oversikt over flåtens ytelse, presenterer data på en visuell og brukervennlig måte, og gjør det enkelt for beslutningstakere å få innsikt på et øyeblikk.

Det komplette oversikts- og KPI-styringsverktøyet gir også kraftige komparative analysefunksjoner, slik at selskaper kan måle sine data, mot industristandarder og historiske data. Denne funksjonen gjør det enklere å identifisere trender, uregelmessigheter og muligheter for forbedring, og gir selskaper mulighet til å ta datadrevne beslutninger som fremmer operativ ekspertise.

 -Vi er glade for å lansere vårt komplette oversikts- og KPI-styringsverktøy, som kombinerer kraftig dataanalyse med et brukervennlig grensesnitt, sier Kassinger hos GSGroup.

GSGroups komplette synlighets- og KPI-styringsverktøy integreres enkelt med selskapets eksisterende flåtestyrings- og telematikkløsningspakke. Bedrifter kan utnytte den omfattende plattformen for å få handlingsorientert innsikt, samarbeide effektivt og drive flåtene sine til maksimal ytelse, samtidig som de prioriterer miljømessig bærekraft.

Hvis du vil vite mer om GSGroups komplette oversikts- og KPI-styringsverktøy for flåteoptimalisering og sporing av miljøavtrykk, kan du besøke www.gsgroup.no eller kontakte Key Account Manager, Silje Aafos Tetlivold på mobil 451 15 688 eller epost silje.tetlivold@gsgroup.no