Til innholdet

Per Simonsen og Mathias Munk Hansen tar over ledelsen av GSGroup

GSGroup har det siste året gjennomgått en strategisk omstrukturering og har utnevnt nye CEO-er for å lede de to selskapene, GSGroup AS og det nå utskilte selskapet GSG Handyman AS. Endringene fant sted den 1. februar, etter Espen Ranviks avgang som administrerende direktør i GSGroup AS.

Per Simonsen, en erfaren leder med en solid erfaring innen IoT (Internet of Things)-bransjen, er utnevnt til CEO for GSGroup AS. Selskapets videre fokus vil være å lede utviklingen innen flåtestyring for nordiske og europeiske kunder, særlig innenfor transport.  

Mathias Munk Hansen tar på seg rollen som CEO i GSG Handyman. Selskapet vil videreutvikle løsninger for mobil ordrehåndtering for å imøtekomme kundenes stadig endrede behov. 

Magnhild Agerup-Faxvaag blir CFO i begge selskapene. 

Etter 10 år har CEO Espen Ranvik besluttet å gå av som leder i GSGroup. Selskapet uttrykker sin takknemlighet for Espens verdifulle bidrag og ønsker ham lykke til videre.  

I en kommentar sier Espen Ranvik, - Det har vært en ære å lede GSGroup, og jeg er overbevist om at selskapet vil fortsette å blomstre under den nye ledelsen. Jeg ønsker både Per og Mathias lykke til i sine nye roller. 

Den påtroppende CEO-en Per Simonsen sier; - Jeg er stolt over å få muligheten til å lede teamet i GSGroup AS og bygge videre på grunnlaget etablert av min forgjenger. Vi skal levere innsikt til transportselskaper og andre eiere av bil- og maskinparker, og gjøre deres virksomheter tryggere, smartere og grønnere. 

Mathias Munk Hansen, den nylig utnevnte CEO-en i GSG Handyman, sier at han ser frem til å fortsette å jobbe med det talentfulle GSG Handyman-teamet med å drive innovasjon og bidra til å skape verdi for våre kunder. 

For medieforespørsler, vennligst kontakt: 

Head of Marketing Fleet and Asset Tracking (FAT)

Anne Melsom Bjerke