Til innholdet

Gi deg selv en best mulig start etter sommerferien

Hver eneste dag bruker tusenvis av håndverkere og servicefolk våre løsninger til å registrere timer, varer, antall kilometer på bilen og mye mer. Løsningene planlegger og administrerer jobb-hverdagen på en enkel måte.

GSGroup har siden starten av 90-tallet arbeidet med og utviklet løsninger for ordrehåndtering og timeregistrering, for å sikre en mer effektiv arbeidshverdag for våre kunder. Nærmere 30 år i bransjen gir oss mye kunnskap, som vi gledelig deler videre. Salgsdirektør Torben Naldal sier det handler om å la teknologien hjelpe bedrifter med administrasjonsoppgavene, slik at man kan fokusere og gjøre jobben sin uten tid-og ressurskrevende, og ikke minst unødvendige, forstyrrelser.

- GSGroup tilbyr flere digitale løsninger som hjelper selskaper med å optimalisere hverdagen. Ingen kunder er for små eller for store. 

- GSGroups ordrehåndteringslønsinger lar deg blant annet opprette tilbud ute hos kunden, legge inn nye ordre, føre timer, dokumentere og fakturere, alt ved hjelpe av mobil, pc eller nettbrett. En digital hverdag gjør at informasjonen blir tilgjengelig for bedriftens ansatte med en gang ny informasjon legges inn, noe som igjen øker effektiviteten.

Å gå vekk fra papirbasert administrasjon har flere fordeler og oppfyller de fleste behov:

  • Optimaliser planleggingen for bedre utnyttelse av kapasitet
  • Fakturer mer hver dag
  • Reduser klimaavtrykket gjennom å minimere unødvendig kjøring og CO2
  • Økt kundetilfredsheten gjennom et høyt informasjonsnivå
  • Forbedre kontantstrømmen / faktureringsevnen ved å få pengene dine hjem umiddelbart etter at oppgavene er fullført
  • Overhold gjeldende forskrifts- og bransjekrav med kvalitetssikring
  • Integreres med finanssystemet ditt via åpen API
  • Ordrehådteringsløsningene kan skreddersys den enkelte bedrifts behov, enten du vil eier eller leie produktene har vi det du trenger. Naldal sier den modulbaserte oppbyggingen gjør det lett for bedriftene å velge og teste ut hva de trenger.

Muligheten til å legge til kun det man har behov for, gjør at produktene blir unike for hver enkelt. Gjennom tett dialog kan vi skreddersy en pakke som kan bygges på etter hvert som bedirften vokser, sier salgsdirektøren. 

- I dag har flere av våre kunder tredoblet omsetningen, samt redusert administrasjonsarbeid og kostnader. Vi i GSGroup opplever en spennende utvikling og vekst på alle områder. Dette gjør vi ved å tilby sterke produkter og tjenester,samt ha en tett dialog med våre kunder.

Vi er stolte av våre dyktige, omtenksomme og oppfinnsomme kollegaer som leverer morgendagens teknologi for å møte fremtidens utfordringer.